Akkurat nå er det feil med 35 000 boligalarmer operatører varsles ikke om innbrudd

Presseansvarlig Cecilie Knudsen i alarmselskapet Verisure (tidligere Securitas Direct) forteller til Dagbladet at selskapet for et døgn siden oppdaget forstyrrelser i sitt nettverk.

- På nåværende tidspunkt har vi problemer med alarmoverføringen for cirka 35.000 av selskapets 200.000 boligkunder over hele landet, opplyser hun til Dagbladet.

Dermed vil Verisures operatører mest sannsynlig ikke få melding om det dersom alarmen går. Det dreier seg om innbrudds- og brannalarmer.

Får ikke beskjeden

- Alarmen går, men vi får ikke beskjeden. Kunder og tyver vil høre alarmen, og tyvene vil ikke vite at vi ikke får meldingen, men det kan hende at vi ikke får overføringen og derfor ikke kan aksjonere. Det er veldig beklagelig, sier Knudsen til Dagbladet.

Hun forteller at Verisure nå har høyeste prioritet på å få rettet opp feilen, og at selskapet i kveld har sendt ut en melding om feilen til sine kunder.

- Det handler om problemer med nettverket og teleforbindelsen, men vi jobber med å finne ut av det så fort som mulig, sier Cecilie Knudsen

Alarm-melding

Selskapet sender nå ut følgende melding til kunder som kan være rammet av feilen:

«Kjære kunde! Vi har for tiden forstyrrelser i GSM-trafikken, noe som kan innebære at tjenesten for våre kunder som har alarmanlegg med overføring over GSM-nettet ikke fungerer som normalt. Arbeidet med å løse dette er vår høyeste prioritet.

Vi har på grunn av forstyrrelsene midlertidig stengt Mine Sider, Verisure App og varslinger over SMS/app inntil problemet er løst.Vi anbefaler at du benytter alarmen som vanlig. Alarmen virker på stedet.»

Verisure og Telenor jobber nå på spreng for å finne feilen og løse problemet så raskt som mulig, og vil informere kundene fortløpende. – Vi oppfordrer kundene til å bruke alarmen som vanlig da det virker på stedet, sier Knudsen til Dagbladet.

Thursday, April 24th, 2014 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments