Ytterligere en person tatt for Manglerud-drapet


(Dagbladet): Under en pressekonferanse tidligere i kveld opplyste politiet at en mann er pågrepet og siktet for forsettelig drap eller medvirkning til drap på Mohhamad Arshad (52).

- Vi har pågrepet ytterligere en person i kveld. Vi vil foreløpig ikke gå ut med flere opplysninger om denne pågripelsen, sier Metlid

Arshad ble natt til lørdag 28. september overfalt like ved sitt hjem på Manglerud i Oslo, og døde senere av skadene.

52-åringen var på vei hjem fra jobben på Waldemars Café på St. Hanshaugen da han ble angrepet, og skal i forkant ha ringt kona for å si fra om at han var hjemme om en halvtime.

Flere siktet

Mannen som ble pågrepet først torsdag har en sentral rolle i gjengmiljøet Furuset Bad Boys.

30-åringen har tidligere oppgitt at han har jobbet som kokk på restaurant og skadebegrenser i forsikringsbransjen. Politiet mener mannen er multikriminell og at han er kjent for å være voldelig og ha tilgang på våpen.

Den nå drapssiktede mannen er domfelt en rekke ganger for blant annet grov vold, trusler, grovt ran, våpenlovbrudd, vold mot offentlig tjenestemann, fyllekjøring, biltyverier og annen vinningskriminalitet.

Så seint som i november i fjor ble 30-åringen dømt for vold – til fengsel i ett år og to måneder, etter at han gikk løs på en nabo med et belte i november 2011. Voldsepisoden skjedde i prøvetida etter at han hadde blitt løslatt på prøve snaue tre måneder tidligere.

Avhørt tidligere

Den pågrepne 30-åringen var allerede tirsdag 1. oktober inne til avhør i forbindelse med drapssaken på Manglerud. Han skal da ha forklart at han verken hadde noe med drapssaken å gjøre, eller visste hva som hadde skjedd.

Etter politiavhøret tirsdag 1. oktober ble mannen utstyrt med voldsalarm, i frykt for at noen skulle  ty til vold basert på rene spekulasjoner.

Politiet opplyste på pressekonferanse at flere andre er siktet i saken, og det brukes nå store ressurser på å få tak i disse mennene.

Thursday, October 10th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments