Unngå denne jakka i høst, gutter

(Dagbladet): Høsten er her og magasinene har side opp og side ned om hva det er vi kvinner skal ikle oss i den nye sesongen. Det det imidlertid ikke snakkes like mye om, er hva menn skal velge i høst.

Noe mange lurer på, er hvilken høst- og vinterjakke det er man skal gå for.

Gå for klassikerne

Ifølge stylist og makeupartist Storm Pedersen, har gutta mange valgmuligheter i år.

- Denne høsten er sesongen for klassikerne. Trenchen, duffelcoaten, parkasen, overcoaten, bikerjakka, jakker foret med lammeskinn, enkeltspent og dobbelspent , langt og kort – det er mye å velge mellom, sier Pedersen til Dagbladet.

Farge- og kvalitetsmessig råder stylisten gutta til å gå for kamelfarger, storrutede mønstre og gode ullkvaliteter.

- Ytterjakker er som regel litt dyrere enn andre plagg. Men det er jo et plagg man bruker daglig, så da er det like greit å investere i en god jakke. I og med at klassikerne regjerer denne høsten, så er det også jakker som vil vare flere sesonger, om man tar godt vare på dem, sier han.

- Unngå disse

Det betyr imidlertid ikke at man må punge ut titusenvis for å holde varmen i høst.

- Man trenger ikke drepe seg selv økonomisk. Man kan gjøre gode funn på bruktforretninger, og lavpriskjedene har også veldig gode alternativer til dyre designjakker. Her gjør man som man selv vil, og ikke for å imponere noen andre. Velkledd kan du bli uansett, sier Pedersen.

- Er det noe gutta skal styre unna i høst?

- Om jeg skal gi ett råd om innkjøp av ny vinterjakke, så er det å unngå Canada Goose-jakker. Det er kanskje noe av det kjedeligste jeg ser på vinteren. Ja, den er nok varm og god, men den signaliserer null personlighet. Det finnes andre varme jakker som er mye kulere enn dissse masseproduserte gåsejakkene og som faktisk gjør deg mer «sharp» og som gjør at du virker mer oppdatert.

Wednesday, October 2nd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments