Tok til tårene etter «Stjernekamp»Siljes opptreden


(Dagbladet): Sist uke ble operasangeren Eli Kristin Hanssveen kastet hjem fra «Stjernekamp». I kveld var det  Atle Pettersen som måtte forlate konkurransen etter å ha prøvd seg som singer-songwriter og musikalstjerne.

Mens alle dommerne var enige om at han gjorde den beste musikalopptredenen av kveldens deltakere med sin versjon av «Gethsemane (I Only Want To Say)» fra «Jesus Christ Superstar», fikk han litt hardere medfart etter å ha framført Joni Mitchells «Big Wellow Taxi».

Dermed er det Silje Nymoen og Agnete Johnsen som står i finalen neste uke.

- Akkurat dét går veldig fint. Jeg fikk sunget alle sjangerne, så jeg sier meg fornøyd. Og alle deltakerne skal tilbake hit i neste uke under finalen, så jeg går ikke glipp av noe. Det er for mye forlangt at jeg skal komme til finalen i alt jeg stiller opp i. Nå har jeg en første- en andre- og en tredjeplass, sier Pettersen og sikter til «Skal vi danse»-seieren i 2011 og « X Factor»-andreplassen fra 2010.

Mens Pettersen fikk litt blandede tilbakemeldinger, fikk Silje Nymoen – igjen – kastet superlativer etter seg. Og hun fikk sågar paneldeltaker Mona B. Riise til å ta til tårene under sin versjon av Bob Dylans «Make You Feel My Love».

- Jeg føler at dette var ildprøven, for du har bevist at du er entertainer og skuespiller de tidligere ukene. Men nå, da du måtte ta det helt ned, var det så inderlig og vakkert. Å få en slik opplevelse, det er en gave. Tusen takk, sa Riise etter at tårene var tørket bort.

Etterpå gjorde Nymoen, som tidligere har vært med i gruppa Mylticyde, sin versjon av «Please Mr. Jailer» fra musikalen fra «Cry Baby».

- Jeg vil veldig gjerne at du skal til finalen. Og det har jo publikum til nå vært enig med meg i, så jeg håper bare de får deg videre i dag også.

Som sagt, så gjort.

I år er var det altså Atle Pettersen, Hans-Erik Dyvik Husby, Silje Nymoen, Agnete Johnsen, Vidar Johnsen, Mimmi Tamba, Eli Kristin Hanssveen, Espen Grjotheim, Elisabeth «Bettan» Andreassen og Helene Bøksle som var med fra startstreken.

Mens det i fjor var musikkjournalist Mona B. Riise og artist Ole «I’dole» Evenrud som kastet sin dom over de ti deltakene, er Evenrud i år byttet ut med Øyvind «Vinni» Sauvik.

Saken oppdateres

Saturday, November 2nd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments