To døde i Fet


(Dagbladet): To personer har mistet livet i en trafikkulykke på Fylkesvei 170 ved Heia i Fet i Romerike melder politiet i Romerike på Twitter klokka 12.30.

To biler var involvert i ulykken.

- Det var en møteulykke mellom en personbil og en varebil. De to personene som satt i personbilen omkom på stedet. Personen i varebilen er kjørt til Ahus med lettere skader, opplyser operasjonsleder Arild Ruud i Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Ulykken ble meldt til politiet klokka 12. Statens ulykkeskommisjon og kriminalteknikere fra politiet er på vei til ulykkesstedet.

De omkomne er en 53 år gammel mann fra Oslo og en  78 år gammel mann fra Sverige.

- Veien er nå åpnet og en strøbil har vært å strødd på ulykkesstedet, opplyser politiet.

Advarte mot glatte veier

Årsaken til ulykken er enda ikke kjent, men politiet på Romerike advarte tidligere i dag om svært glatte veier i området. Det er svært glatt også på ulykkestedet, en noe uoversiktelig sving ved Heia på Fet. De to bilene som var invovert i møteulykken ligger nå på siden av veien, med store skader.

Det har vært en rekke trafikkulykker i distriktet de siste timene.

Nesten samtidig med dødsulykken, var tre biler involvert i en trafikkulykke på Fetsund. Det var totalt 10 personer i bilene, men ingen kom til skade.

En halvtime senere måtte politiet på Romerike rykke ut til E16 mellom Nybakk og Vormsund der en bil hadde kjørt av veien. En person hadde lettere skader.

Glatt i hele Sør-Norge

Ikke bare i Romerike, men en rekke steder i Sør-Norge advarer lokalt politi om glatte veier. Flere steder har det vært stygge trafikkulykker.

I Agder er en 48 år gammel kvinne fløyet til sykehus med kritiske skader etter at bilen hun satt i kjørte av veien ved Bjelland. Ytterligere to personer er skadd i ulykken og kjøres til sykehus. Ulykken ble meldt klokka 12.29.

I Sogn og fjordande er flere personer skadd i en frontkollisjon mellom Gloppen og Jølster klokka 13.20, melder NRK. E39 er stengt på grunn av ulykken, der fem personer er invovert.

På E18 mellom Høvik og Strant i Bærum, kjørte en buss i autovernet rett før klokka 13. Ingen kom fysisk til skade i ulykken.

I Vestby havnet en bil klokka 13 på taket på grunn av det glatte føret.  Fører kjøres nå til Ahus for å sjekke en skadet arm. 

På Brandbu melder politiet om en frontkollisjon. Skadeomfanget er uavklart.

I Hedmark er to personer kjørt til legevakta for sjekk, etter en utforkjørsel ved avkjøringen til Fageråsen på Trysil.

Thursday, December 26th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments