Svensk 32-åring trodde han skulle på date med tenårings-jenter: Drept etter sex-felle

SOLNA/OSLO (Expressen/Dagbladet): 32-åringen ble funnet drept i Solna utenfor Stockholm søndag kveld. Politiet tror mannen var blitt rammet av et nøye planlagt komplott, skriver Aftonbladet.

32-åringen hadde kommet i kontakt med to jenter – på 15 og 18 år – på en datingside på nettet. De tre begynte å flørte, og avtalte et treff. Men da mannen ankom det avtalte møtestedet, Järva krog omkring fem kilometer nord for Stockholm, dukket jentenes mannlige medsammensvorne plutselig opp, skriver Expressen.

Da åpenbarte marerittet seg for 32-åringen.

Mistenkt for drap og ran

Ifølge svenske medier ble mannen utsatt for et brutalt ran, som så endte med døden. Mannen ble funnet død søndag kveld, med tydelige ytre skader. Nå sitter både de to tenåringsjentene og to noe eldre kamerater varetektsfengslet, mistenkt for drap.

- Det er to menn og to kvinner, født mellom 1987 og 1997, som er mistenkt for drap og ran. De ble pågrepet tirsdag kveld, sier Lars Byström, pressetalsmann ved Stockholms-politiet.

- De forsøkte å rane ham. Da han gjorde motstand stakk de ham ned, sier en kilde til Aftonbladet.

Advokat Hanna Lindblom, som representerer den 15-årige jenta, opplyser til Expressen at hennes klient ikke erkjenner straffskyld. Det er ikke kjent hvordan de tre andre mistenkte stiller seg til anklagene.

Ifølge Expressen er jentene tidligere dømt for mindre lovbrudd. En av de mistenkte mennene er tidligere dømt for narkotikakriminalitet og biltyveri.

- Flere ofre

32-åringen ble meldt savnet av venner etter at han ikke dukket opp for å kjøre en slektning til flyplassen på lørdag. Da vennene begynte å lete etter ham fant de bilen hans forlatt, med personlige eiendeler, ved Frösunda i kommunen Solna et stykke nord for Stockholm. Han ble etter hvert funnet død av politiet 700 meter unna.

Nå har flere venner og familie lagt ned blomster på stedet der 32-åringen ble funnet død.

Politiet undersøker om flere kan ha vært utsatt for det samme. For noen dager siden skal en annen mann ha blitt mishandlet på samme måte som drapsofret, og politiet setter de to sakene i sammenheng. Ifølge Aftonbladet frykter politiet at det finnes enda flere ofre, som ikke har turt å anmelde sin sak – av frykt eller skam.

Wednesday, September 11th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments