Som en ekstremversjon av «Robinson», hvor de er nakne hele tida

(Dagbladet): – Jeg sa i fra til pappa at jeg skulle være med i et overlevelses-realityprogram, men jeg unnlot å si at vi skulle være nakne, sier Ky Furneaux til Dagbladet.

Sammen med Billy Berger har hun deltatt på realityprogrammet «Naked and afraid», som går onsdager på Discovery.

Overleve uten hjelpemidler

Serien ligner en ekstrem versjon av «Robinsonekspedisjonen», der to ukjente, en mann og en kvinne, plasseres på et fullstendig øde sted og må overleve i 21 dager uten hverken mat, drikke eller klær.

Premien er kun heder og ære.

- Det var en stor opplevelse. Jeg ville vise hvordan det er å være ute i ødemarka uten noen hjelpemidler. Du har bare hjernen til hjelp, det er utrolig lærerikt, sier Berger.

- Livet vårt var i fare

Mens Furneaux er singel, er Berger gift og har tre barn. Han mener han har blitt en bedre far av å delta på «Naked and afraid».

- Jeg har alltid gjort ting som er litt annerledes, så det er barna mine vant til. Det å ha vært med på dette har virkelig forandret meg som mann. Jeg er mye flinkere til å kommunisere med familien min, det har knyttet oss tettere sammen, sier han.

Etter å ha jobbet i militæret i 25 år, var han vant til å utfordre seg selv fysisk. Men selv om Ky Furneaux ikke hadde like mye erfaring med å være ute i skog og mark, var hun ikke redd.

- Livet vårt var i fare noen ganger. Jeg var bekymret, men jeg var aldri redd. Eller, jeg var redd for at jeg aldri skulle se en pizza igjen, sier hun og ler.

Farlig infeksjon

- Hva var det verste med å være der?

- Det var alle tornene på bakken. De var overalt, man kunne ikke gå et sted uten å få de inn i føttene. Det tok ganske lang tid før vi fant ut hvordan vi skulle lage sko av trær, som var sterke nok til å beskytte føttene mot dem, sier hun.

- Jeg fikk en farlig infeksjon, for eksempel. Jeg hadde ikke fått tornen helt ut av foten, så Ky måtte skjære den ut. De tornene drepte meg nesten, legger Berger til.

- Ville du gjort det igjen?

- Ja. Jeg var klar til å gjøre det igjen etter en six pack med øl og fem cheeseburgere, sier han.

Tuesday, October 8th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments