«Slavekvinnen» Rosie skal ha vært besatt av naboen


(Dagbladet:) Tidligere denne uka ble et par på 67 år pågrepet mistenkt for å ha holdt tre kvinner fanget i Lambeth sør i London i 30 år.

De tre er en malaysisk kvinne (69), en irsk kvinne (57) og en britisk kvinne (30).

Sendte kjærlighetsbrev

Kvinnen på 30 år, som kalles «Rosie», skal ha vært besatt av naboen sin og sendt han flere hundre kjærlighetsbrev, skriver britiske aviser i dag.

The Sun, Daily Mirror og Daily Express har saken på forsiden i morgendagens avis, sammen med et bilde av kvinnen, som hun hadde sendt sammen med brevene.

Daily Mail skriver at hun skal ha bedt naboen Marius Feneck holde tett om brevene.

I ett av brevene til Feneck, som bodde to etasjer over skrekkleiligheten, kalte hun han for «kjære elskling». Hun advarte han også om å si noe om brevet i frykt for at paret som holdt henne fanget skulle gjøre noe slemt mot han.

I ett av brevene Daily Express gjengir advarer kvinnen han også mot å besvare brevet.

«Rose» skrev at det mistenkte paret holdt henne fanget med låste dører og vinduer.

«Jeg er som en flue som sitter fast i et spindelvev og jeg er livredd for å gjøre noe i tilfelle de onde kriminelle skal gjøre noe mot deg»,
stod det i ett av brevene.

- Hun pleide å sende bilder og skrive brev til meg om hvor mye hun ville være med meg, men jeg var ikke intressert, sier Feneck til Daily Mail.

Holdt på lenge

Fenecks kjæreste Rachael Price sier til avisa at «Rosie» sendte kjærlighetsbrev til han i sju år, og forteller at hun fikk truende brev da hun flyttet inn sammen med Feneck.

- Jeg følte meg truet, men jeg gikk ikke til politiet fordi jeg tenkte at hun hadde problemer, sier hun.

Fenech beskriver henne som tidvis skremmende overfor Daily Express.

- Hun var en hyggelig jente, men hun var veldig merkelig. Hun var av en eller annen grunn besatt av meg, og trodde vi var elskere og det kunne være ganske skremmende, sier han.

Ble satt fri i oktober

De to mistenkte i saken ble løslatt mot kausjon kort tid etter pågripelsen.

De er opprinnelig fra India og Tanzania og kom til Storbritannia i 1960.

Politiet tror at to av de tre kvinnene møtte den mistenkte mannen i London gjennom en felles politisk ideologi, og at de først bodde sammen i et slags kollektiv.

Politiet jobber nå med å finne ut av hvordan kollektivet opphørte, og hvordan kvinnene endte opp med å leve som slaver for de to.

Monday, November 25th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments