SISTE: Ny blond jente hentet ut av romleir i Irland


(Dagbladet): En blond jente skal ha blitt hentet ut av en romleir i Tallaght i Dublin, melder Sky News.

Jenta skal ha bodd sammen med en romfamilie i leiren, og antas å være rundt sju år gammel.

Ifølge Sky News skal jenta ha blitt funnet etter et tips fra publikum på mandag, om at noen hadde sett jenta sammen med en romfamilie på gata. Paret som tok vare på henne avhøres nå av politiet.

Ifølge irske Independent hevder paret at jenta er deres datter, og at hun er født i 2006. Foreldrene klarte imidlertid ikke å fremvise en fødselsattest, og sykehuset hadde ikke registrert noen fødsler av jentebarn på datoen paret oppga som barnets fødselsdato.

Politiet jobber nå med å forsøke å finne jentas identitet.

Mange tips om Maria

Fredag forrige uke hentet politiet i Hellas ut en rundt fire år gammel jente fra en romleir utenfor byen Farsala i Hellas.

Jenta, som går under navnet Maria, har blondt hår, og en DNA-test viser at hun ikke er i familie med ekteparet hun levde sammen med.

Paret som tok vare på Maria ble mandag fengslet for å ha bortført henne. Mannen Christos Salis (39) og kvinnen Eletheria Dimopoulou (40) hevder de adopterte jenta med tillatelse fra den biologiske moren.

Krever DNA-sjekk

Etter at historien om Maria spredte seg i medier rundt om i verden har en rekke personer kontaktet politiet med informasjon som kan være interessant for etterforskningen.

I tillegg har organisasjonen «The Smile of the Child» har fått over 5 000 henvendelser. Et gresk par, der faren har skandinaviske gener, har krevd DNA-sjekk for å få vite om Marie er deres «dødfødte» datter fra fødeavdelingen på sykehuset i Thessaloniki i 2009.

De syntes bildet av Maria ligner veldig på deres yngre sønn, og vil vite om datteren ble solgt fra sykehuset. De har krevde at graven ble åpnet, og kista var tom.

Tuesday, October 22nd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments