Se Jan Thomas’ elleville parodi på «The Fox»

(Dagbladet): Den profilerte stylisten kan ikke sies å være redd for å by på seg selv.

I kveld er han gjesteprogramleder i «Torsdag kveld fra Nydalen» – selvsagt ikke uten et forsøk på å vise fram sin humoristiske side.

Med tilhørende musikkvideo, har nemlig Jan Thomas (46) tolket Ylvisåker-brødrenes superhit «The Fox» på sin måte.

• Den elleville parodien, kalt «The Cock», kan du se i videoen øverst i saken.

- Litt på kanten

- Du byr på deg selv, Jan Thomas?

- Ja, det gjør jeg. Jeg tar ikke meg selv så seriøst, selvironi har jeg nok av. Jeg mener det er sunt å leke seg litt, ikke ta seg selv så selvhøytidelig. Mitt liv er fullt av struktur, alvor og business, og da er det deilig å riste litt løs – bokstavelig talt, sier Jan Thomas til Dagbladet.

Jan Thomas forteller at han så filmen for første gang i går, og er svært fornøyd med resultatet.

- Jeg er storfornøyd, det ble akkurat slik jeg hadde håpet. Teksten er litt på kanten, men balanseres med en søt og snill video. Jeg har pakket koffertene, passet ligger på nattbordet og jeg er klar for å bli invitert til USA. Nå venter jeg bare på at Ellen og Oprah skal ringe, sier han lattermild.

- Tenker stort

Trodde du at dette var Jan Thomas’ musikalske debut? Da må du tro om igjen. «The Cock» dreier seg nemlig mer om et slags comeback.

46-åringen ga nemlig ut låta «Get Up and Dance», som han hadde laget sammen med Åge Sten Nilsen og Christian Ingebrigtsen, for fire år siden.

- Én ting må dere ha klart for dere: Jeg skal ikke satse på en popkarriere, men det er jo et musikalsk comeback i den forstand. Så får vi se. Man vet jo aldri, Ylvis visste jo heller ikke hva de hadde i vente, og jeg har dessverre ingen krystallkule. Men jeg tenker alltid stort. I mitt univers finnes det ingen små roller, bare små skuespillere.

Til tross for at Jan Thomas ofte triller terning på andres antrekk, er han ikke redd for at folk vil bedømme «The Cock» med terninger.

- De som ser dette, må se det med glimt i øyet. Det er humor og det er gøy, det er ikke blodig alvor. Alt som sto i hodet mitt var at jeg skulle gi alt og ha det kjempegøy, og det har jeg.

- Gøy å provosere

Jan Thomas er sikker på at Ylvis-gutta, som akkurat nå befinner seg i USA for å promotere «The Fox», vil ta parodien med et smil.

- Jeg tror de gutta er så rause og har så stor takhøyde at de kommer til å få seg en skikkelig god latter. Jeg kjenner dem ikke, så her er det ikke snakk om noen vennefordeler, sier han og fortsetter:

- Jeg synes det er gøy å provosere, og å ikke ta alt så seriøst. Som Anne-Kat. (Hærland, journ. anm.) sier, blir det sånn at til slutt tør vi ikke tulle med noe lenger. Dessuten er jeg den som blir mest parodiert av alle i Norge, jeg har vel et slags grønt kort til å få tulle litt, har jeg ikke?

«Torsdag kveld fra Nydalen» sendes på TV 2 klokka 21.40 i kveld.

Thursday, October 10th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments