«Reven» endelig tilbake i «hiet»

(Dagbladet): I kveld har en av verdens mest kjente og kjære musikaler premiere på Folketeatret i Oslo.

Blant de mange celebre menneskene som tok turen til teatret for å se «Annie», var Vegard Ylvisåker (34).

Etter både USA-turer, utallige intervjuer med verdenspressen og stor suksess med «The Fox», var han i kveld tilbake i «revehiet». Den svært populære musikeren og programlederen hadde med seg både kone og barn på forestillingen.

- Dette blir topp, sa en ordknapp Vegard til Dagbladet, før han hastet inn til forestillingen.

- Litt stolt

Vegard giftet seg sommeren 2011 med kjæresten gjennom ti år, Helene Helgesen (32). Sammen har de barna Emma (6) og Mads (4), som også er til stede på «Annie»-premieren i kveld.

Sammen med lillebror Bård Ylvisåker (31), har Vegard hatt svært suksessrike dager den siste tida, alt takket være en viss låt som omhandler revelyder.

Helgesen har tidligere gitt uttrykk for at hun er svært glad på ektemannen og svigerbrorens vegne:

- Jeg har jo levd med ham i 12 år, så for meg er ikke dette noe nytt. De har alltid jobbet veldig hardt og er veldig flinke. Det er jo kjempekjekt, og man blir selvfølgelig litt stolt, sa hun til Dagbladet forrige uke.

I tillegg til Ylvisåker, var også blant andre Guri Schanke, Toppen Bech, Trond Espen Seim, Linnéa Myhre, Kåre Conradi og Stian Barsnes Simonsen å se på rød løper i kveld.

• Se hvilke kjendisgjester som dukket opp i bildeserien øverst.

Karrierestarter

På rollelista står skuespillere som Lisa Stokke, Anders Baasmo Christiansen, Sturla Berg-Johansen og Marian Saastad Ottesen.

Det er Nora Bratfos (11) og Mathea-Mari Glittenberg (12) som deler på den berømte tittelrollen.

Mens Mathea-Mari står på scenen i kveld, er det Nora som skal spille den foreldreløse jenta i morgendagens forestilling.

- Jeg er veldig spent, men det er en stor og morsom rolle å spille, så jeg gleder meg aller mest, sier Nora til Dagbladet.

Etter en lang og tidkrevende prøvetid, ser 11-åringen nå fram til at den morsomme delen skal begynne, nemlig å spille foran publikum.

- Det var mest slitsomt i prøvetida, men jeg fikk tid til å gjøre skolearbeid også. Jeg gleder meg til i morgen, det er nå det kjekke kommer, sier 6.-klassingen.

Flere unge norske stjerner har startet sin karriere i rollen som Annie. I 1991 var det kjente navn som Maria Haukaas Mittet, Jannike Øines og Jannicke Abrahamsen som spilte krølltoppen. I 2004 ble rollen spilt av Tomine Harket og Anna Catharina Stoltenberg. Begge oppsetningene var svært populære blant det norske publikum.

Friday, September 27th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments