Pyramidekongen satser i Kina. Men i kulissene ventet krangling og sinte kunder

Tor Anders Petterøe har i flere dager unnlatt å besvare Dagbladets anrop, sms-er og spørsmål på e-post. Tidligere har han forklart følgende om krangelen med Bidify:

Tor Anders Petterøe har i flere dager unnlatt å besvare Dagbladets anrop, sms-er og spørsmål på e-post. Tidligere har han forklart følgende om krangelen med Bidify:

- Bidify ble gjenstand for en del aktiviteter som gjorde at store pengesummer ble frosset. Årsaken til at dette skjedde var delvis aktiviteter gjort av Bidifys medlemmer og delvis ting som ble gjort av selskapet selv.

- Jeg beklager at Bidify har kommet i denne situasjonen, men den er forårsaket av hendelser i og rundt Bidify, som også har vært meget skadelige for Towah og som på et tidspunkt gjorde at våre andre kunder ikke fikk fullt ut utnyttet våre tjenester.

- Våre andre kunder opplever nå at Towah leverer gode tjenester igjen, men en løsning for Bidify ser ut til å ta tid. Dette er utenfor Towahs kontroll.

- Towah bankkonti er ordnet i henhold til de krav som stilles for driften av Towah Members Club. Medlemmer i Towah kommer fra en rekke ulike selskaper, hvorav Bidify i en periode var ett. Dessverre gjorde Bidifys problemer at disse spredde seg til flere og Towah har brukt mye ressurser på å forbedre våre rutiner i ettertid for å være mer robuste om en slik hendelse skulle skje igjen. Ikke minst har vi strammet inn rutinene i forhold til godkjenning av selskaper vi velger å samarbeide med.

- Towah har arbeidet hardt for å redusere sine driftskostnader. Det betyr dessverre at vår drift i Fredrikstad, der kostnadene var godt over dobbelt så høye som i andre land i Europa, måtte legges ned. Vi hadde en plan for å gjøre dette gradvis, men en av våre ansatte ville ikke være med på en nedbetaling over tid og derfor meldte vi oppbud.

- Nedleggelsen av Towah Norway AS har ingen praktiske konsekvenser for driften av Towah Members Club AS.

Saturday, October 5th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments