Politiet rykket ut til melding om høye skrik fra leilighet


Fire politifolk med skjold og batonger rykket ut til en leilighet på Økern ved 21-tida i kveld, etter at det ble meldt om bråk fra en leilighet.

Etter nærmere undersøkelser viste det seg at oppstyret skyldtes at en av beboerne i leiligheten hadde blitt overrasket av en bille.

- Vi fikk melding om at det husbråk og høye skrik, så vi rykket ut, forteller operasjonsleder Tore Solberg i Oslo politidistrikt.

- Men da vi kom fram til stedet viste det seg at en bille som hadde skremt opp de som bodde der. Det var jo litt morsomt.

- Ikke årets mann

Dagbladet snakket med den noe lettskremte BI-studenten som utløste aksjonen, Fredrik Kolsrud (21), litt seinere på kvelden. Da hadde han fått billesjokket på nok avstand til at han så humoren i saken.

- Politiet dukket opp mannssterke. De var minst fire. De bar batonger, og en av dem hadde skjold. Da jeg sa at vi bare hadde drept en bille, og det kan ha skapt hylene, sa politidama at jeg neppe ble kåret til «Årets mann».

- Forhåpentligvis er det siste gang vi ser politimenn med skjold komme så bestemt inn i leiligheten vår. Og det er veldig trygt å vite at vi har naboer som tør å melde fra. Det var flaut, men det ble jo veldig god historie.

Nektet å dø

Episoden ble utløst av at Kolsrud og en av samboerne i kollektivet skulle tømme fryseren for gammel mat.

- Vi sorterte alt på kjøkkengulvet, for å finne ut av hva som kunne spares. Plutselig så jeg en gigantisk, ekkel bille. Da hylte jeg naturligvis veldig høyt, siden biller er ekle. Så fikk jeg en romkamerat til å avlive den med en Dagbladet-avis. Billen ville, som biller flest, aldri dø, noe som skapte stor frustrasjon og enda mer hyling.

De fleste i kollektivet satt i sofaen og spilte fotballspillet Fifa mot hverandre. De gjorde lite for å hjelpe sin livredde kamerat.

- Nei, Fifa går foran alt. Det var så vidt de trykket pause, da politiet stormet inn.

Monday, October 28th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments