Norske Siv Cotton naken på photoshoot

(Dagbladet): I årets sesong av «Svenske Hollywoodfruer», følger vi de glamorøse livene til Maria Montazami, Siv Cotton, Gunilla Persson, og nykommeren Britt Ekland.

I juni ble det kjent at norske Siv Cotton (41) skulle være med i det svenske TV-programmet, etter hun i 2010 var én av de fire damene i den norske versjonen, «Norske Hollywoodfruer», som har gått på TV3.

Nå velger 41-åringen å stille opp splitter naken på TV.

- Jeg er veldig fornøyd

I kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer», som sendes på svenske TV3, velger norske Siv å kle av seg til en sexy photoshoot i ørkenen.

- Det skulle jo være et nakenbilde av meg, men jeg skulle egentlig ha på meg hudfarget undertruse. Men da jeg kom dit tok de undertøyet mitt og gjemte det, sier hun til Expressen.

- Bildene ble fine og jeg er veldig fornøyd. Det er ikke så ille når du er 41 år gammel.

Dette er heller ikke første gang Cotton har vist seerne sin sexy side. Hun har tidligere irritert på seg Gunilla Persson for å invitere til sexleketøy-fest og prate åpent om sex.

• Se klippet av photoshooten øverst i saken!

- Sex, sex, sex

I fjor skilte hun seg fra sin daværende ektemann, rikmannen Christian Cotton (63), som hun delte en 24 millioner kroners luksusvilla med. Nå trives Elverum-kvinnen som singel.

- Jeg har vært singel i ett år, og har sittet som en nonne. Nå er sex alt jeg prater om. Jeg vil ha sex, sex, sex. Jeg skal ha sex! Kanskje med svenske menn, fortalte hun til Expressen.

På photoshooten under kveldsen episode fotograferes hun med en modellen James (24), som hun kaller sitt lille boytoy. Men til Expressen forteller hun at han er for ung for henne.

- Jeg kunne vært mammaen hans, sier hun.

Drama

I løpet av episodene som allerede har sust over TV-skjermene i Norge har det oppstått drama mellom damene, noe som førte til at Gunilla Persson vurderte å trekke seg fra serien.

Persson mente at produksjonselskapet Meter som står bak serien, framstilte henne som en karikatur i måten de klippet sammen programmet.

- TV3 har bedt om unnskyldning, noe som betyr mye for meg. Jeg elsker reality-tv inn i sjelen og kjenner at «the show must go on», sa hun til Aftonbladet.

Hun fikk derimot ingen beklagelse fra svenske TV3s programdirektør, Martin Akander.

Tuesday, October 8th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments