Norske Björn avviste supermodell Heidi Klum

(Dagbladet): Björn Myreze (30) har blant annet laget introene til en rekke av de største norske TV-suksessene, som «Farmen», «Robinsonekspedisjonen», «Idol», «Premier League» og «Norske Talenter».

I litt over halvannet år har 30-åringen bodd og jobbet i Dubai, med flere forskjellige oppdrag flere av landets største TV-kanaler.

For kort tid siden fikk han en telefon fra et av studioene om et svært hemmelig oppdrag. Lite visste Myreze hva han egentlig hadde begitt seg ut på.

- De ringte meg og sa at de trengte en fyr fort som bare det til en shoot. Den var svært hemmelig og jeg fikk ikke vite hva det gjaldt eller hvem det var for, sier Björn Myreze til Dagbladet.

- Trodde hun var produsent

Først da riggingen til shooten skulle starte, fikk han vite at det var en reklamefilm for tyske «Top Model». Da fikk han rundt to timer på å bygge et konsept, fortsatt uten å vite hvem han faktisk skulle filme.

-  Plutselig står det en dame midt i lokalet, som jeg tror er en produsent. Hun begynte å snakke tysk til meg, og jeg ba henne komme tilbake om litt siden jeg var opptatt. Denne damen viste seg i etterkant å være Heidi Klum, sier han.

Den tyske supermodellen Heidi Klum (40) har blant annet vært en av de mest profilerte modellene i Victoria’s Secret, og skal stå som programleder i den kommende sesongen av TV-serien «Top Model» i Tyskland.

- Hvordan kan du unngå å legge merke til at selveste Heidi Klum står foran deg?

- Hun var kledd veldig produsent-aktig, og virket ganske rolig og jordnær. Men man kan vel trygt si at jeg ikke har fulgt så godt med i timen, sier han lattermildt.

- Hvordan reagerte hun på dette?

- Jeg avviste jo henne nesten, men det ble ganske løs og morsom stemning etter hvert. Hun sa flere ganger i løpet av shooten at «der er han overlegne norske regissøren». Men hun flirte og lo og var ganske flørtende. En ellers superprofesjonell dame, sier Myreze.

- Stjernenykker

Sammen med Rankin, som regnes som en av de største mote- og portrett-fotografene i verden, hadde Myreze regi på videoen sammen med ham.

- Han fløy ned til Dubai i privatfly, og hadde større stjernenykker enn det jeg forventet Heidi ville ha. Resultatet ble likevel veldig fint, så jeg er fornøyd med sluttresultatet.

Myreze har også vunnet den prestisjetunge Promax-utdelingen ved flere anledninger og påpeker at han nå ønsker å satse mer internasjonalt gjennom sitt eget film og brandingselskap, Myreze AS.

Wednesday, November 13th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments