- Når først noen skulle score er det greit at det er han


ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Etter en vanvittig forestilling på Ullevaal, kunne Molde til slutt trekke det lengste strået i dagens cupfinale.

Magne Hoseth ble den store helten med sitt frispark-mål helt på tampen av den andre omgangen. Rosenborgs Mikkel Diskerud unner veteranen den scoringen etter alt han har vært igjennom på hjemmebane.

- Han er en kjempefin kar. Jeg skjønner ikke hvorfor alle har så mye vondt å si om ham. Jeg vil ikke si at det er «kult» at han scorer, men når først noen skulle gjøre det er det greit at det er han, sier Diskerud til Dagbladet.

- Et annet lag hadde vært fornøyd

Det var en kamp som bølget frem og tilbake. Molde tok tidlig ledelsen, men Diskerud utlignet selv like etterpå med et lekkert langskudd. Selv klarer han ikke helt å glede seg over den akkurat nå.

- Jeg klarer sikkert å sette pris på det målet om noen dager. Akkurat nå er det tapet man tenker på, sier han.

Og det har blitt litt nesten for Rosenborg denne sesongen. Med 2.-plass i serien og tap i cupfinalen er beholdningen to sølv i Trondheim. Det holder ikke helt mål.

- Selvfølgelig er det bedre med to sølv enn to bronse, men vi er Rosenborg. Vi ønsker mer enn dette. Et annet lag hadde kanskje vært fornøyde. Vi kommer oss i posisjon til å vinne, men det har sviktet i de avgjørende situasjonene denne sesongen, sier Diskerud.

«Nesten»

Rosenborg-trener Per Joar Hansen var klar på at laget hans i dag sviktet på et område de har vært gode resten av sesongen.

- I dag var vi ikke gode nok bakover. Det er første gangen på veldig veldig lenge. Det har blitt litt «nesten» i år. Om man skal se sesongen under ett, går det først og fremst på at vi har vært for dårlige på siste tredjedel. Relasjonene der har ikke vært gode nok. Det må vi bli bedre på i 2014 – det er der vi har mest å gå på, sier han til Dagbladet.

Etter at Tore Reginiussen headet trønderne i ledelsen like etter pausen, var det mange som trodde at de svarte og hvite skulle klare å holde unna, men i stedet snudde moldenserne kampen. Perry betegner det hele som unødvendig.

- Jeg synes vi har god kontroll på dem på 2-1. Så får de det dødballmålet som blir litt avgjørende. Da får de ny energi. Det er et mål du ikke kan tillate å slippe inn, sier han.

- Så får de et frispark som også er veldig unødvendig. Vi vet at Hoseth er farlig. Når han da får tuppet den over muren og ned i hjørnet har de snudd kampen. Da må vi gamble og kunne vel utlignet, men i år har det vært nesten. Det er symptomatisk.

Sunday, November 24th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments