Nå jakter de seks jentene voksen-gull

Slik beskriver tidligere juniorlandslagstrener Valery Putans de seks jentene fra ungdomsrevolusjonen:

Nora Mørk:

Tenker håndball døgnet rundt. Har voldsom teknikk og kan gjøre store ting både som back og kant. Et av de beste håndballhodene jeg har sett. En komplett håndballspiller.

Stine Bredal Oftedal: En skikkelig hurtig spiller som var motoren vår. Hun satte farta og var en taktisk klok spiller. Tenker lynraskt, og har et godt samspill med dem rundt seg. Gjorde det vi var enige om, pluss noe til – en uleselig spiller.

Mari Molid: En viktig rolle som forsvarskjempe nå, og det var også hennes styrke hos oss. I VM-finalen vår stoppet hun en russisk stjerne som allerede hadde VM-gull på seniornivå. Kraft, godt hode og flink taktisk.

Veronica Kristiansen: God i hurtig ankomst og gjennombrudd mellom ener og toer. Sjelden du ser noen som er så god til å vinne duellen med toeren i forsvar. En fysikk, spenst og hurtighet som gjorde henne ustoppelig, det var game over.

Silje Solberg: Hun minnet meg veldig tidlig om Katrine Lunde, både når det gjelder fysikk, teknikk og hvor rolig hun står i målet. Sjelden å se keepere som er så modne så tidlig. God til å forberede seg, har et bra teknisk reportoar og en god reaksjon.

Sanna Solberg: En drømmespiller på kanten, siden hun har høyde samtidig som hun er spenstig, rask og teknisk. Kan også komme inn på banen, avslutte fra distanse og spille inn tril strek.

Monday, December 16th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments