Nå har du fått en halv million «GTA V»-penger

(PressFire.no): Etter en humpete lansering av «Grand Theft Auto Online», der blant annet biler, spillfigurer eller lagringa forduftet for enkelte, gikk Rockstar ut og lovte et plaster på såret.

Alle som har testet «GTA Online» i løpet av oktober får utbetalt 500 000 GTA $, penger ment å gi dem som opplevde tekniske problemer i spillet «en frisk start».

 

- Takk for tålmodigheten

Utbetalingen har drøyd. Opprinnelig varslet Rockstar Games at pengene skulle havne på «GTA Online»-bankkontoer i løpet av forrige måned – men de har også signalisert at de ønsket å luke bort flere feil fra spillet først.

I går begynte pengedrysset. Utvikleren mener alle skal ha fått i løpet av fredagen.

- Stor takk til alle for tålmodigheten og forståelse mens vi har jobbet med disse problemene. Vi kan ikke vente med å gi dere mer i «GTA Online», forteller Rockstar på sine nettsider.

 

Strandboms-pakke på vei

Spillskaperne har allerede begynt å friste med den første store innholdspakka til nettdelen av «GTA V». En blodig strandbomsutvidelse byr på strandutstyr, som beach buggy-biler, men også nye våpen og oppdrag.

Denne pakka er ventet «i løpet av året».

- Vi kommer til å legge til splitter nye action-orienterte jobber som involverer gjengoppgjør, overlevelse, last team standing, fallskjermhopp, deathmatch og kappløp som lar deg gjøre havet blodig langs kystlinja som strekker seg over de flotteste strandområdene langs Los Santos og Blaine County, fortalte Rockstar for et par uker siden. 

Samtidig kom 1.05-oppdateringen (5. november) som fikset flere feil i «GTA Online»


Friday, November 8th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments