Mann utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket på egen bursdagsfest


(Dagbladet): 29-åringen som i natt ble knivstukket i magen på Gimlemoen i Kristiansand er våken og utenfor livsfare, melder politiet i Agder på Twitter.

Mannen feiret sin egen bursdag da knivstikkingen skjedde rundt klokka 02.00. Han ble fraktet til Sørlandet sykehus i Kristiansand, hvor han umiddelbart ble operert.

Sykehuset opplyste i dag tidlig at mannen var livstruende skadd, mens tilstanden i ettermiddag var stabil.

Gjest pågrepet

En av fødselsdagsgjestene er pågrepet av politiet, mistenkt for knivstikkingen, men den 34 år gamle mannen er foreløpig ikke avhørt, opplyser politiadvokat i Agder politidistrikt, Liv Sæland, til Dagbladet.

Hendelsesforløpet er heller ikke kjent, men ifølge Fædrelandsvennen, var rundt 30 gjester invitert.

- Vi har avhørt fem vitner, men jeg kan foreløpig ikke si noe om hva som framkom i disse avhørene, ettersom mistenkte ikke er avhørt ennå, sier Sæland.

Skjedde innendørs

Hun kan foreløpig heller ikke si noe om hvorvidt politiet vil gjennomføre avhør av 34-åringen i kveld eller ikke.

Festen ble arrangert i den gamle offisersmessen på Gimlemoen i Kristiansand, en tidligere militærforlegning som nå er campus for Universitetet i Agder. Søndag kveld sto fortsatt glass og tallerkener framme på bordene etter festen, mens ytterdøra var plombert av politiet.

- Knivstikkingen skjedde inne i selskapslokalet. På dette tidspunget var de fleste gjestene gått hjem, og det var bare seks-sju personer igjen, sier Petter Sandell, som er leder av personavsnittet ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen.

Politiet sikret seg tidlig kniven som ble brukt.

Mannens forsvarer, Knut Henning Larsen, sier til Dagbladet at han ikke har vært i kontakt med sin klient ennå, og derfor foreløpig ikke kan kommentere saken.

Sunday, November 3rd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments