Mann pågrepet og siktet etter mistenkelig dødsfall i Kristiansund


(Dagbladet): Politiet i Nordmøre og Romsdal politidistrikt har satt i gang full drapsetterforskning etter at en mann ble funnet død på Nordlandet i Kristiansund omtrent klokka 10 søndag.

- Dødsårsaken er ukjent og personen er foreløpig ikke identifisert. Avdøde vil bli begjært obdusert, opplyser politiadvokat Merethe Falkevik i en pressemelding.

Én person siktet

Politiet har nå pågrepet en mann som er siktet i saken.

- Han er siktet for legemsbeskadigelse, men vi ønsker ikke å gå ut med mer informasjon om personens tilknytning til saken akkurat nå, sier Falkevik til Dagbladet.

Politiet ønsker å gjøre ytterlige avhør av mannen før de går ut med mer informasjon. Den siktede skal avhøres søndag ettermiddag eller kveld.

Tilknytning til stedet

Ifølge adressa.no ble mannen pågrepet etter vitneavhør som ble gjort i dag og den mistenktes tilknytning til stedet. Politiet har søndag jobbet med å avhøre beboere i området.

- Vi har foretatt en del avhør og vil fortsette med de tekniske undersøkelsene, sier Falkevik.

Funnstedet utendørs i Bjørnehaugsveien ble i formiddag sperret av og kriminalteknikere har gjort undersøkelser på stedet. Politiet vil ikke bekrefte om funnstedet er det antatte åstedet.

- Vi etterforsker saken og har ikke låst oss opp mot noen teorier. Vi ser på det som et mistenkelig dødsfall, sier Falkevik.

Klokken 17.30 søndag ettermiddag er mannen fremdeles ikke identifisert.

Koblet inn Kripos

Politiet i Nordmøre og Romsdal har bedt om bistand fra Kripos i etterforskningen.

- Vi har vært i kontakt med Kripos, og de skal etter planen komme i kveld, sier operasjonsleder Leif Bergem-Ohr i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

- Politiet er interessert i opplysninger om observasjoner i området, særlig fra Nordlandet sentrum i området Dalegata/ Bjørnehaugsveien natt til søndag eller søndag morgen. Tips kan meldes til telefon 02800 eller 71589000, skriver politiet.

Sunday, October 27th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments