Mafiasjef banket opp med spader, så ble han kastet levende til sultne griser


(Dagbladet): Den italienske mafiasjefen Francesco Raccosta forsvant sporløst fra sitt hjem i Calabria i Sør-Italia i mars 2012.

Kroppen hans ble aldri funnet, men en politietterforskning har nå avdekket at Raccosta ble brutalt banket opp, før han ble fôret til grisene og spist levende, ifølge International Business Times.

- En nytelse

Politiet mistenker at Raccosta ble drept som hevn for drapet på den rivaliserende mafiabossen Domenico Bonarrigo.Politiet fikk ledertråder om hva som kan ha skjedd Raccosta etter å ha avlyttet telefonen til Simone Pepe, som skal ha vært leiemorder for Bonarrigo-familien.

Pepe skrøt av drapet til en kamerat over telefonen.

- Det var en nytelse å høre ham skrike. Mamma mia, han skrek høyt! sa Pepe i et telefonopptak som ble sluppet av politiet i dag.

Skadet og blødende ble Raccosta fôret til grisene.

- Han var allerede halvdød. Etter tre eller fire slag med spaden ble ansiktet hans svart. Til slutt var det ingenting igjen av ham. De grisene kan virkelig spise! sa 24 år gamle Pepe over telefonen.

Han er også mistenkt for tre andre mord.

Mafiakrig

Drapet på Raccosta var ett av fem hevndrap etter at den rivaliserende mafiasjefen Domenico Bonarriga ble skutt tre ganger da han kjørte bil. Bonarriga ble drept elleve dager før det grusomme drapet på Raccosta, skriver Sky News.

Syndikatene Bonarrigo-Mazzagatti-Polimeni og Ferraro-Raccosta har kriget om kontrollen over landsbyen Oddido Mamertina  i flere tiår.

De to syndikatene er rivaliserende grupper i den beryktede mafiaorganisasjonen Ndrangheta, som er sentrert i Calabria. I Ndrangheta er det over 100 klaner som spiller en nøkkelrolle i narkotikasmugling.

Italiensk politi har denne uka kjørt en massiv antimafiakampanje. Operasjon Erinni har sørget for at 20 mistenkte i mafiamiljøet har blitt arrestert.

Myndighetene har også beslaglagt 88 eiendommer med en totalverdi på mer enn 60 millioner kroner i Calabria og i Roma. Politiet mistenker at eiendommene er blitt kjøpt med kriminelle penger.

Friday, November 29th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments