Kvinnelig lege (59) siktet for mordbrann


(Dagbladet): Advokat Thomas Klevenberg representerer kvinnen som er arrestert og siktet, men advokaten er svært tilbakeholden med å kommentere den spesielle saken.

- Min klient er pågrepet og siktet for mordbrann. Hun skal avhøres i dag, sier advokat Thomas Klevenberg til Dagbladet.

Startet på soverommet

Det var fredag morgen det brant i boligen i Oslo. Dagbladet får bekreftet at brannen startet på soverommet i boligen. Samboeren til den mordbrannsiktede kvinnen ble hardt skadd, og er innlagt på sykehus med omfattende brannskader.

Kvinnen som nå er siktet etter straffelovens paragraf 148 – den såkalte mordbrannparagrafen – er ikke tidligere kjent av politiet.

Advokat Klevenberg har møtt kvinnen, men ønsker ikke å si noe om hennes forklaring til brannen i samboerparets soverom fredag morgen.

- Erkjenner kvinnen straffskyld?

- Jeg har ingen videre kommentarer. Hun skal først avhøres, sier advokat Thomas Klevenberg.

Jobbet på åstedet

Mannskaper fra kriminalteknisk avdeling ved Oslo politidistrikt jobbet fredag og i går på åstedet. Det er uklart om det tekniske bevis eller forklaringer som har ført til at Oslo-politiet har siktet kvinnen i 50-åra for mordbrann.

- Vi har ikke noe med denne saken å gjøre. Saken etterforskes av Majorstua politistasjon, sier vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar til den alvorlige siktelsen fra Majorstua politistasjon. Først etter at legen er avhørt vil politiet vurdere å framstille henne for varetektsfengsling.

Sunday, November 24th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments