«Korleis kan eg leva uten bestevenninna mi? Å komma heim til eit Noreg uten deg blir ikkje det samme»


ÅRDAL (Dagbladet): I Årdalstangen, hvor den drepte Margaret Molland Sanden (19) bodde sammen med familien sin, brenner det fortsatt i et hav av lys på Rådhusplassen, halvannet døgn etter drapene på Valdresekspressen.

Lysene ble tent under gårsdagens minnemarkering. Flere har skrevet brev og kort til 19-åringen, som hadde vært hjemme på besøk i bygda før hun skulle tilbake til Oslo, hvor hun studerte.

«Aldri gløymt»

«Vår godaste Margaret. Tusen takk for alle dei fine minnene du har delt med oss. Du kjemme aldri til å bli gløymt», står det på ett av kortene.

Ei annen venninne har skrevet sin hilsen fra utlandet.

I brevet står det blant annet: «Det har fortsatt ikke gått opp for meg at du ikkje er med oss meir. Korleis kan eg leva uten bestevenninna mi? Å komma heim til eit Noreg uten deg blir ikkje det samme. Himmelen har fått ein ny engel! Kvil i fred.»

I går kveld ble det holdt minnestund for 19-åringen, og et hundretalls personer hadde møtt opp for å tenne lys for jenta.

- Helt nydelig jente

Margaret hadde vært på besøk hjemme i Årdal da hun satte seg inn i Valdresekspressen mandag kveld. Hun skulle tilbake til Oslo, der hun gikk på Høgskolen i Oslo.

Flere venninner har lagt ned blomster og hilsener til Margaret i dag, og minnes den sporty og blide jenta de var så glad i.

- Hun var den modigste og mest fantastiske jenta jeg noen sinne har kjent, sa Kaja Øy, ei god venninne av Margaret, til Dagbladet i går.

- Hun var en helt nydelig jente, sa nærmeste nabo, Kari. Hun kjenner godt til familien som nå har mistet sin datter.

Også Arve Kvernhau (55) fra Bagn i Valdres og svenske Brahim Khouya (53) bosatt i Göteborg, ble drept av den 31 år gamle sørsudaneren.

Wednesday, November 6th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments