- Jeg røykte 15 joints om dagen

(Dagbladet): I et intervju med bladet «Attitude» forteller Lady Gaga nå åpent om sitt forhold til marihuana.

Som følge av en hofteskade tidligere i år skal popstjerna blitt avhengig av dopet.

- Det var en vane jeg fikk når smertene fra hoften ble for ille. Rutinen var slik; jeg sløvet meg ned med det, sov, gikk på scenen hvor jeg fremførte i smerte, gikk av og røykte mer.

- Hver gang jeg prøvde å slutte, kom det snikende tilbake. Jeg røykte 15 joints om dagen, sier Gaga til magasinet ifølge The Sun.

Ekstrem avrusning

Gaga forteller at hun måtte ty til ekstreme midler for å kvitte seg med avhengigheten. Marina Abramovic, en 66-år gammel performancekunstner, kjent for å eksperimentere kroppens grenser, fikk Gaga til å sulte seg selv i 72 timer.

- Marina ba meg om å komme til henne. Der var det ingen TV, ingen PC, ingen marihuana, ikke mat, det var ingenting. I hele tre dager skulle jeg bare leve på kunst. Jeg skulle «spise» kunst, sier hun.

Den intense rehaben Abramovic hadde stelt i stand for Gaga, inkluderte også en tur i skogen hvor øynene hennes var tildekket. Alene i skogen i tre timer skulle stjerna finne veien hjem.

Nå har hun likevel begynt å røyke litt igjen.

- Jeg røyker litt nå, bare fordi det er gøy. Men ikke for å komme meg igjennom ting, det er det som er forskjellen. Jeg har ikke vært så edru som jeg er nå på fem år, sier hun.

Reddet henne

Da hun gjestet det britiske humorprogrammet «The Graham Norton show» tidligere denne uka, fortalte popstjerna blant annet at klærne var med på å redde henne fra rusmisbruket. 

 - Klærne mine gjør det slik at jeg klarer å håndtere min egen galskap. Da jeg var mindre hadde jeg stemmer i hodet, og over en lang periode i livet mitt drakk jeg ganske mye, i tillegg til at jeg brukte dop. Det var klærne og det kunstneriske som reddet meg, sa Gaga da.

27-åringen er kjent for sin noe turbulente fortid, og fortalte i fjor åpenhjertig ut at hun i flere år har slitt med spiseforstyrrelser.

Les Dagbladets anmeldelse av Lady Gagas album «Artpop»

Friday, November 8th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments