- Jeg er veldig glad i pupper

(Dagbladet): Ida Fladen (27) ble NRKs stjerneprogramleder etter hun takket ja til å prøve alt av livsstilsråd i TV-programmet «Prosjekt Perfekt».

I et nytt intervju med med Miinto snakker nå 27-åringen om klesstil, pupper og hva som er harry.

- Jeg elsker kløft. Jeg er veldig glad i pupper, og er jo veldig fornøyd med puppene mine. Det er litt rart det der med kløft, for det kan fort bli harry også, sier hun.

Usminket på jobb

Den ambisiøse jenta gikk fra radio i P3 til TV-skjermen, som både kjente personligheter som Marte Stokstad, Thomas Numme og Anne Lindmo har gjort før henne.

Da Dagbladet møtte henne tidligere i år fortalte hun at hun jobbet i pysjbuksa, gjerne usminket.

- Da jeg jobbet med radio kunne jeg sitte i pysjbuksa, usminket og med håret i en dult. Jeg husker at jeg tenkte «Fy faen, jeg er glad jeg ikke jobber på TV», men overgangen har gått overraskende bra, fortalte Fladen.

- Jeg er fornøyd med puppene mine

Nå ser det derimot ut til at tida på TV-skjermen har gjort at hun har tatt seg tid til å bry seg litt med om utseendet.

Til Miino forteller hun at hun fortsatt har en ganske avslappa stil, men at hun nå tenker litt mer over hva hun har på seg.

- Det kommer litt an på hva du har på deg ellers. Regelen er at hvis du viser kløft, så skal du ikke vise lår. Det brydde jeg meg ikke om før, da kjørte jeg ut alt, sier hun og fortsetter:

- Men nå tenker jeg på det, spesielt hvis jeg skal på et event hvor jeg kan få kritikk for det. Jeg vil jo ikke være tacky, men jeg er fornøyd med puppene mine, så da viser jeg det fram, jeg.

Fortsatt singel

Siden innspillingen tok slutt i sommer har Fladen vært singel.

Hun har selv sagt til Dagbladet tidligere at hun ikke har hatt tid til å kjenne på singellivet, og at hun ikke har noen spesielle kriterier for sin neste utkårede.

- Jeg har bedt dem om å komme med konkrete forslag på personer, sier hun og fortsetter:

- Jeg er ikke så kresen, men jeg er opptatt av at det er en bra fyr og at han kan utfordre meg.

Denne uka skrev også Dagbladet om den nye dating-appen «Tinder»
, som flere kjendiser har blitt hekta på. Deriblant NRK-programlederen.

- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å være en del av Tinder, men så var vennene mine så lei av at jeg klager på at jeg er singel. I tillegg til det så møtte jeg et par som hadde truffet hverandre via appen, og som så ut til å ha det veldig hyggelig, så da ble jeg overtalt, sier hun til Dagbladet.

Friday, November 22nd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments