- Jeg er ikke frisk, det tror jeg at dere ser

CHATEAU NEUF (Dagbladet): Kveldens «The Voice»-finale er akkurat over, hvor det var Tomrefjordingen Knut Marius Djupvik (25) som stakk av med seieren.

Begynte å gråte

Det gikk sterkt innpå hans mentor Lene Nystrøm, som måtte ta til tårene da Dagbladet spurte henne om hva seieren betyr for henne.

- Jeg er så varm om hjertet. Jeg er så stolt av Knut Marius. Nå begynner jeg igjen, sier Nystrøm, og må ta noen sekunder på å hente seg inn igjen.

- Det er lenge siden jeg har møtt noen med en slik sult. Det er han som har vunnet, ikke jeg, sier hun.

• Se intervjuet med Lene Nystrøm og Knut Marius Djupvik øverst i saken!

«The Voice»-mentoren hadde tydelig problemer med å ordlegge seg tidligere i sendingen, da hun skulle gi tilbakemelding til Pål Rake.

-  Den nerven du har der er veldig interessant og veldig fascinerende. Jeg synes du har en vanvittig stemme og er underholdende å se på, men alle her er norske kjære deg. Alle vet hva de driver med. Skjønner du hva jeg mener, spurte hun Pål, som ikke helt så ut til å følge dommerens tankegang.

- Vi lar den ligge, sa Nystrøm, før hun litt etterpå la til:

- Vi er veldig slitne her alle sammen. Det hørtes kanskje sånn ut, men det var ikke ment som en ukompliment. Det jeg mener er at vi alle er norske. Vi er alle oss selv i dette her. Sorry, sa hun, og famlet helt tydelig med ordene.

Det tok ikke lang tid før reaksjonen på Nystrøms lille tale dukket opp på sosiale medier.

- Vi er alle norske, til og med Lene Nystrøm, skrev rapper Lars Vaular på Twitter.

- Hvem forsto hva Lene nettopp prøvde å si? , er det annen som spør.

- Fått midler av legen

Før vinneren ble offentliggjort, tok Lene Nystrøm ordet for å be om unnskyldning for rotet sitt litt tidligere.

- Jeg vil si unnskyld for at jeg babler litt i dag. Jeg har fått noen midler av legen i dag, for i går klarte jeg ikke ikke å snakke i det hele tatt, sa hun på direkten.

Etter sending utdyper hun til Dagbladet.

- Ja, jeg er ikke frisk. Det tror jeg at dere ser, sier hun.

Mens Nystrøm forteller at hun har fått faren til å kjøre seg hjem i kveld, blir det nok rett på fest for vinneren Knut Marius.

Rett etter at han ble utropt til vinner, stormet kjæresten hans Maria scenen for å gi Knut Marius et langt og etterlengtet kyss.

Saturday, December 14th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments