Inviterer Russlands president til en «real sengefest»


(Dagbladet:) I kveldens episode av «Torsdags kveld fra Nydalen» tar skuespiller Bjarte Hjelmeland sammen med flere profilerte norske homofile et oppgjør med den russiske presidentens

Foranledningen for sketsjen er President Putin nylig signerte en mye omdiskutert homolov, som forbyr homofil propaganda i landet.

I sketsjen bruker den tidligere teatersjefen sin tittel fra 2009, da han av Dagbladet ble kåret til kulturnorges mektigste homofile, for det den er verdt.

- Tanken bak å spille den tittelen er at budskapet går fra en mektig mann til en annen, sier Hjelmeland på telefon til Dagbladet.

Lærte seg russisk

I videoen mesker han seg med russiske godsaker som eksklusiv kaviar og dyr brennevin. For anledningen har han også lært seg tilsynelatende flytende russisk.

- Jeg har brukt en russisk oversetter og jobbet en del med å få det til å høres ordentlig russisk ut. Noen ord er faktisk helt korrekte, sier Hjelmeland.

Til tross for at han ifølge seg selv har jobbet tror han ikke Presidenten selv ville oppfattet budskapet om han skulle komme over videoen.

- Jeg tror ikke Putin eller andre som kan russisk vil ha noe særlig glede av klippet, innrømmer skuespilleren.

I klippet mater han blant annet «Torsdags kveld fra Nydalens» egen Henrik Thodesen med russisk kaviar, før han går til sengs med både Thodesen og de øvrige mannlige programlederne.

Premiereklar

Hjelmeland, som selv stod fram som homofil på 80-tallet harselerer også med sin egen legning i klippet.

«Homofili handler ikke om å skrulle seg til i kostymer, lær og paljetter før man blir med en tilfeldig fyr hjem. ….i alle fall ikke hele tiden.», sier han.

Den tidligere teatersjefen jobber for tiden med sitt eget show «GU KOR GØY», som har premiere på Edderkoppen 24. oktober.

Med seg for å spre det humoristiske budskapet til Putin har han fått et knippe andre profilerte menn. Både Per Sundnes, Geir Kvarme, Eskil Pedersen og Finn Schjøl opptrer i sketsjen, hvor sistnevnte avslutter med å invitere Presidenten med på en real sengefest.

Bjarte Hjelmeland er gjest i kveldens episode av Torsdag Kveld fra Nydalen, som sendes på TV2 klokken 21:40.

Thursday, October 3rd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments