I mars kommer fyren fra «Diablo II: Lord of Destruction» tilbake

(PressFire.no): Er du spent på fortsettelsen til «Diablo 3», er det heldigvis ikke så altfor lang tid å vente. 

«Reaper of Souls» kommer 25. mars, ifølge skaperne Blizzard – som da betyr at det nesten blir to år mellom spillet ble sluppet og frem til første utvidelse.

I kampen mot gamle erkeengler kommer du til å oppleve mørket bre seg over Sanctuary igjen. Vi får et ublidt gjensyn med den tidligere erkeengelen av visdom, Mathael, som forsvant i slutten av «Diablo 2: Lord of Destruction». 

Med oss i kampen får vi den nye klassen Crusader, en slags Paladin og hellig kriger. Også gamle helter får kanskje rørt litt på skrotten når nivåene økes fra maks 60 til 70 og nye ferdigheter, både passive og aktive, legges til. 

 

Fjerner auksjonshuset

Ikke bare kommer utvidelsen til å legge til elementer som nye oppdrag, funksjoner og klasser; spillstudioet velger også å fjerne det omstridte auksjonshuset, som en del spillere har tjent grovt på.

I stedet for at auksjonshuset skal gi en lett tilgang på bra utstyr, får man altså finne det selv – noe som visstnok ikke skal være like galt som det høres ut som.

Utvidelsen kommer til å få en ny form for balansering, som gjør at du får mindre mengde utstyr i løpet av eventyret, men det du får skal stort sett være mer brukbart for din valgte klasse.

 

Ingen spor etter spillerkamper

Siden starten har «Diablo 3»-fansen ventet på spillerkampene som Blizzard har lovet.

Dette har viset seg å være mer komplisert enn først antatt, har spillselskapet forklart. Derfor har vi fortsatt ikke fått denne funksjonen.

Hovedfantasien vår er å la deg drepe masse monster på kule vis. Men du kan jo ikke knerte spillerne på samme måte, da blir mange forbannet fordi de vil gjøre akkurat det samme i retur, forklarte spillskaper Kevin Martens tidligere i år.

Det er ingen informasjon om at dette tillegget skal komme i løpet av «Reaper of Souls»-utvidelsen heller – så det ser ut til at denne funksjonen fortsatt lar vente på seg.

 

«Reaper of Souls»-utvidelsen kommer 25. mars 2014 til PC og Mac. PlayStation 4-versjonen kommer i løpet av neste år, men «sannsynligvis litt senere». Blizzard har ikke bekreftet utvidelsen for Xbox 360- eller PS3-versjonene, men har avslørt at man skal kunne overføre rollefiguren fra PS3-versjonen til PS4-versjonen.

Saturday, December 21st, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments