Hun kom og tok på seg norsk designerjakke

(Dagbladet): Fredsprisvertinnenen Claire Danes har et hektisk program, og tok seg ikke tid til å snakke med pressen da hun rundt klokka 16.15 ankom luksushotellet The Thief i Oslo.

Danes og ektemannen Hugh Dancy ankom hotellet i en mørk bil og gikk raskt inn i hotellresepsjonen. Begge var ikledd tjukke boblejakker og lue, og så ut til å synes det var litt kaldt i hovedstaden.

- Hvordan er Norge, har du tid til å svare på et par spørsmål?

- No, no, sorry, svarte Danes, før hun forsvant inn i represjonen.

Norsk jakke

Da Danes kom ut igjen fra hotellet kort tid senere hadde hun på seg en jakke av det norske merket Fleisher Couture, som også Sarah Jessica Parker fikk med seg da hun dro fra Norge etter nobelkonserten i fjor.

- Jeg stakk opp på Grand Hotel i går sånn i totida på dagen, og la ved et kort hvor det sto «we don’t want you to freeze, hilsen Fleischer Couture». Hun kom jo i skinnjakke, og så veldig kald ut, sa Maja Fleischer til Dagbladet i fjor.

Mens pressen var opptatt av Claire Danes og medverten Aaron Eckhart var Danes’ ektemann ute og trillet en tur med parets sønn, Cyrus.

Styles av jan Thomas

To dager før årets Nobelkonsert finner sted i Oslo spektrum, har Claire Danes (34) landet på norsk jord.

Sammen med skuespiller Aaron Eckhart (45), skal «Homeland»-stjerna lede årets konsert, og som Dagbladet tidligere har skrevet, er det kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (46) som har fått ansvaret for å gi Danes den rette looken for vertinneoppdraget.

Dagbladet møtte Danes på kjendishotellet The Thief på Tjuvholmen i dag, da hun var på vei inn for å hilse på sin nye samarbeidspartner.

Håper på vennskap

Jan Thomas har tidligere fortalt til Dagbladet at han har planer om å få Danes til å framstå som «den beste utgaven av seg selv» når hun trer inn i Nobel-vertinnerollen denne uka. Den profilerte stylisten la heller ikke skjul på at han så fram til å møte Hollywood-stjerna:

- Jeg skal gi henne en skikkelig god klem. Jeg håper vi kan bli venner, men både hun og jeg er der først og fremst for å jobbe og samarbeide. Jobben er første prioritet, sa han.

Nobelkonserten 2013 skal hedre Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) som er vinneren av årets fredspris. Onsdagens konsert er den 20. i rekken, og når potensielt ut til 350 millioner husstander over hele verden.

På scenen står Mary J. Blige, Zara Larsson, Timbuktu, Jake Bugg, Morrissey, Omar Souleyman, Envy og James Blunt.

Monday, December 9th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments