Høgmo tok ut Ola Kamara


ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Per-Mathias Høgmo tok i dag ut sin første tropp etter at han ble ansatt som landslagstrener på fredag.

Den ser slik ut:
Kenneth Høie, Rune Almenning Jarstein, Ørjan Håskjold Nyland, Mohammed Abdellaoue, Fredrik Semb Berge, Valon Berisha, Johna Lædre Bjødal, Daniel Braaten, Magnus Wolf Eikrem, Omar Elabdealloui, Tarik Elyounoussi, Vegard Forren, Brede Hangeland, Tom Høgli, Stefan Johansen, Joshua King, Ola Kamara, Martin Linnes, Håvard Nordtveit, Per Cijlan Skjelbred og Alexander Tettey.

Kamara, Linnes og Høie debuterer i landslagstroppen.

- De 21 beste

Høgmo gleder seg til å møte spillerne, og kunne melde dette om debutantene han har tatt ut.

Om sin første tropp sier Høgmo følgende:

- Jeg har tatt ut de 21 som jeg synes var best. Det sier seg selv at det på noen plasser er ganske jevnt. Jeg håper at vi fremover kan se ytterligere spissing, og at flere etablerer seg i toppklubber. Sånn som det er nå er disse 21 de beste.

Riise inn?

21 spillere er tatt ut, noe som betyr at det er plass til to spillere til. Den ene plassen er forbeholdt venstrebackplassen, mens den andre skal brukes på en offensiv spiller. Om den venstrebacken er John Arne Riise, vil ikke Høgmo si noe om.

- Jeg går ikke inn på enkeltnavn som er aktuelle. Det er mange på lista jeg vil kartlegge. Hvem det er, får dere se etter hvert, sa Høgmo. 

Kan nå playoff

Norge har to kamper igjen i VM-kvalifiseringen: Borte mot Slovenia fredag 11. oktober, og hjemme mot Island tirsdag 15. oktober.

Sjansen for en plass i VM i Brasil er forsvinnende liten, men med seier i de to kampene kan fortsatt gi playoff-kamper dersom også resultatene i andre grupper går Norges vei.

Monday, September 30th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments