- Han var vanvittig flink til å parodiere


FAGERNES/OSLO (Dagbladet): Både tidligere kolleger i Drammen og nåværende kolleger i Valdresruten Bilselskap (JVB) sørger over tapet av bussjåfør Arve Kvernhaug. I gpr samlet rundt 60 av kollegene hans i (JVB) seg til minnestund i selskapets lokaler på Fagernes. 

Hos Nettbuss i Drammen ble den populære sjåføren minnet med tente lys.

Her jobbet 55-åringen i rundt ti år, fram til han flyttet til Valdres og begynte i Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap (JVB) for tre år siden.

Vondt

-  Det er ikke mer enn noen uker siden han var innom oss og hilste på. Dette er utrolig vondt. Hele buss-Norge er preget, og tankene våre går til hans familie og tre barn, sier fagforbundets leder ved Nettbuss i Drammen Ove Andreas Solberg.

Han forteller om en kollega som sprede mye moro rundt seg og alltid var i godt humør.

- Han var litt en gjøgler og revymann og var vanvittig til å imitere folk. Vi brukte ham ofte til å underholde i sosiale sammenhenger. Han har også hatt et innslag på NRK. Han var en humørfylt fyr, det var derfor han var så godt likt, sier Solberg.

-  Jeg har aldri hørt ham snakke vondt om noen, verken kolleger eller passasjerer, legger han til.

Minnestund

Også kollegene i JVB sørger over tapet av sin gode kollega. I formiddag var de samlet til minnestund i selskapets lokaler på Fagernes. Daglig leder Kristoffer Kvame i JVB beskriver ham som veldig omgjengelig, kjekk og blid. Hovedtillitsvalgte Anders Grønbekk forteller at kollegene har reagert forskjellig på nyheten om tapet av kollegaen.

- Noen har vært sinte, andre har felt en tåre. Begge reaksjonene er helt naturlige, sier Grønbekk.

Også han beskriver Kvernhaug som en fantastisk kollega og nevner hans gode humør.

- Han var en humørspreder, sier han.

At selskapet, som opplevde at en av deres sjåfører ble knivdrept også for ti år siden, skulle rammes på nytt er vanskelig å fatte.

- Det er helt uforståelig og tragisk det som har skjedd. Så vidt jeg vet er det bare to bussjåfører som er drept på jobb i Norge. Begge er fra vårt selskap. Det skal nesten ikke være mulig, sier Kvame til Dagbladet.

Wednesday, November 6th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments