- Hadde han ikke vært med på «Farmen», hadde vi ikke vært sammen

(Dagbladet): – Da han kom hjem fra «Farmen» var han blitt mer voksen og moden. Før det var han ungkar og spellemann og ikke akkurat det man kan kalle verdens beste kjæreste, sier Røbergs kjæreste Solfrid Dale til Dagbladet.

I kveld er det finale av «Farmen», der Røberg (24) skal kjempe mot Morten Heggdal (44) og Jarle Tangerås (25) om den gjeve vinnerpokalen.

- Ungkar og spellemann

I tillegg til å kjempe om tittelen, en bil og ei hytte, høstet Magnus mange livserfaringer unger innspillingen. Han lærte nemlig at det var viktig å ta vare på kjæresten og barna hennes.

- Før jeg kom til «Farmen» var jeg kanskje litt for mye ungkar og spellemann, og behandlet ikke kjæresten min på den måten jeg burde, sier Røberg.

Fra festgutt til familiegutt

Røberg og Dale møttes på audition til det populære programmet. Og kjæresten er klar på at hadde det ikke vært for «Farmen» ville hun ikke ha holdt ut med Magnus.

- Han har funnet ut at det finnes mer ved livet enn å drikke, feste og være fyllesjuk hele søndagen. Det tror jeg er veldig viktig. Hadde han ikke vært med på «Farmen», hadde vi ikke vært sammen den dag i dag. Det kan jeg si med hånda på hjertet at jeg vet, sier hun, og legger til:

- Da hadde jeg pakka koffertene mine og reist for lenge siden.

Takker Frode

Mya av æren for at han i dag fortsatt er sammen med Solfrid levner Røberg sin gode venn og «Farmen»-kollega Frode Fagermo.

- Når du er der inne får du tid til å tenke gjennom ting. Måten Frode snakket om sin familie på, og alt det de betydde for ham ga en fin følelse. Desto lengre tid det gikk, jo mer tenkte jeg at jeg skal satse 110 prosent på de der hjemme, sier Røberg.

Fagermo sier han også raskt ble glad i Magnus.

- Av og til treffer du mennesker du instinktivt kommer godt over ens med og deler verdier med. Sånn var det med Magnus. Jeg ble glad i han med en gang.

På Farmen-gården dannet Fagermo og Røberg raskt et trekløver med Morten Heggdal, som også er å se i finalen i kveld.

- Frode og Magnus er blitt to av mine beste venner, men båndene mellom Frode og Magnus ble nok enda sterkere enn mellom meg og dem, sier Heggdal.

Reservepappa

I dag er forholdet mellom Røberg og Dale veldig godt, og han er også blitt reservepappa for kjærestens to barn på fem og sju år.

- Han er veldig flink med barna. De forguder han over alt på jord. I helgene når vi har fri med begge ungene er det Magnus som er mest populær. Jeg er ikke god nok lengre, sier Dale, og ler.

Røberg er veldig bevisst ansvaret han har for barna.

- Det er overveldende. Nå må du faktisk skjerpe deg, for du har en unge med deg som du har ansvaret for. Men det er ufattelig moro, sier Røberg.

- Magnus er veldig barnslig selv, og det passer bra. Dattera mi er veldig lik Magnus, så de kan krangle så busta fyker. Men de er verdens beste venner, sier Dale.  

Hvem håper du vinner kveldens «Farmen»-finale i kveld? Si din mening i kommentarfeltet eller gi din stemme til høyre!

Sunday, December 15th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments