Fikk sjokk da det regnet kuer gjennom taket


Vev-kunstneren Sue Marshall (77) var opptatt med å støvsuge, da hun hørte et vanvittig brak. Hun trodde først at det var et tre som hadde falt ned, og la på sprang ut av huset.

Så skjønte hun at det var ei ku.

- Jeg så et hull i taket og ei ku som så ut på meg gjennom døra. Den skled rundt på ull og et knust bord og glass fra takvinduet, sier hun til BBC.

Ny overraskelse

Det gikk opp for henne hva som hadde skjedd: Kua hadde kommet seg over gjerdet fra beitemarken ved Marshalls hus. Derfra hadde den kommet seg opp på taket, før den falt ned gjennom takvinduet.

Sue Marshall bor i Cornwall helt sør i Storbritannia, i et hus hvor det er lettere enn i en gjennomsnittsbygning å komme seg opp på taket. Hun ble likevel svært overrasket over det som skjedde rett etterpå.

Mens Marshall geleidet den første kua ut av huset, braste enda ei ku gjennom taket.

-Avverget invasjon

- Begge kuene bommet utrolig nok på vevstolen, forteller Marshall til BBC. Derimot gikk det hardt ut over vev-benken hvor hun pleier å sitte når hun jobber.

Marshall strevde fortsatt med å komme seg over sjokket, da hun kikket over mot inngjerdingen som kuene hadde kommet seg ut fra, og oppdaget at en enda større fare truet. Der sto resten av bølingen og så på henne.

- Jeg var redd for at resten av kuene kunne komme gjennom også, sier hun til BBC.

Heldigvis kom en nabo til og fikk avverget ku-invasjonen.

Kuene uskadet

Til alt hell hadde Sue Marshall tatt en pause i vevingen da kuene falt ned. Lykketreff nummer to var at vevstolen – men ikke benken hun pleier å sitte på – ikke ble ødelagt. Og lykketreff nummer tre var at det meste av kunsten ble reddet, fordi den allerede var solgt.
De to kuene var også – utrolig nok – uskadet etter hendelsen.

- Gudene må vite hva som hadde skjedd hvis jeg hadde sittet og vevet, sier Sue Marshall.

Thursday, November 21st, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments