Fant rotteskjelett på McDonald’s i Oslo


(Dagbladet): Det var en kunde på McDonald’s i Valkyriegata på Majorstuen som kontaktet Mattilsynet 11. november i år. Han hadde sett en stor rotte løpe omkring på restauranten.

To dager senere reiste Mattilsynet på tilsyn og fant tydelige spor av rotter og skadedyr på kjøkkenet og i resten av lokalet, melder NRK. De har fått tilgang til tilsynsrapporten, som viser at restauranten ble stengt på stedet.

Restauranten fikk beskjed om å holde stengt til de kunne dokumentere at inntrekket av rotter var opphør. De skulle gjennomgå alle varer, og vaske og desinfisere hele stedet. Så kunne de ta kontakt med Mattilsynet igjen.

Allerede dagen etter tok McDonald’s kontakt, og Mattilsynet reiste til restauranten igjen. Men da fant de endra flere spor etter rotter. 
Mattilsynet anser regelbruddene som alvorlige. Etter de to tilsynene måtte McDonalds stenge dørene i litt over en uke.

 — Det vi gjorde var å stenge restauranten og gjennomføre en omfattende renovering. Det var viktig for oss å ordne dette skikkelig, og vi ville gjøre litt ekstra for å forsikre at det ikke skjer igjen, sier Margaret Brusletto, kommunikasjonsdirektør i McDonald’s Norge, til NRK.

McDonald’s er ikke det eneste serveringsstedet på Majorstua som har slitt med skadedyr. Også hos United Bakeries og på Burger King fant de manglende skadedyrsikring av kjeller og bakgård.

Friday, December 6th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments