- Er ikke i dette landet for å voldta kvinnene «deres»

«Å nei, ikke han feite pakkisen, a. Hvem har gitt ham der spalteplass igjen?». Halla internettroll, jeg er tilbake. Nå med mitt eget show på NRK også. Greit. Nett-TV med lavt budsjett, men likevel noe dere betaler lisens for. Dere betaler faktisk lønna mi. Så dere er som min personlige NAV. Takk!

Sist jeg skrev noe i Dagbladet fikk jeg over 500 kommentarer om hvor sytete, svart, og stygg jeg var. Så Vær så snill, kom med de beste kommentarene dere har. Jeg skal lese gjennom alt. Hva skal dere ta meg i nå? Er jeg for drøy? Hvorfor kan jeg si svarting, pakkis og ikke dere? Hvorfor kan ikke dere si «neger» uten å bli sett på som rasister? Kanskje tar dere opp at jeg er grunnen til at dere stemmer FrP? Kanskje si noe som hvordan noen burde fullføre det ABB startet. Please, skriv noe drøyt som faen. Jeg gleder meg til å lese det, og bruke det som brensel til neste sesong.

«Tabu med Abu» har premiere i dag og jeg er forberedt på det meste. Det er et humorprogram der jeg og mitt lag blåser opp fordommer. Alle har forutinntatte holdninger om det som er fremmed, det er helt naturlig. Jeg har noen. Moren min har mange fler. Men er alle somaliere NAV?ere? Stjeler alle utlendinger? Er alle norske jenter horer? Voldtekt er helt normalt blant innvandrere? Er det sant? Ja, alt er sant. Det er det dere vil høre, ikke sant? Da har dere vel rett. Innerst inne håper jeg at dere liker showet, men jeg vet at dere kommer til å hate det også. Kanskje klarer jeg det jeg vil med dette, og forhåpentligvis forstår dere for en gangs skyld hvor skada mange av holdningene deres er. Kanskje jeg driter meg regelrett ut. Men jeg gjør et forsøk. Vi lever i 2013. Jeg er ikke i dette landet er for å voldta kvinnene «deres».

Til dere andre, dette er et show der vi snakker om emner jeg føler ikke er ferdig snakket om, og viktigst, noe som fortsatt har potensial til å lages humor av. Mye av det vi tar opp er nok drøyt, men tatt retorikken dere er vant til å se i kommentarfeltene, er det ikke sikkert at det er noe oppsiktsvekkende ved det i det hele tatt. Men jeg er lei av de samme tørre debattene, diskusjonene og kronikkene. Kanskje humor hjelper for å få poengene fram? Ta det onde med det gode og ta fordommene med et smil. Men tilbake internettrollene: Logg dere inn på kommentarfeltet. 1, 2, 3, GO!

Tuesday, December 3rd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments