«Død over pedofile» var risset inn i hodeskallen


(Dagbladet): Fransk politi har startet drapsetterforskning etter et makabert funn på havbunnen nær Antibes på Den franske rivieraen, melder nyhetsbyrået AFP.

Politiet slo alarm etter at en amatørdykker fant en hodeskalle mens han dykket etter kråkeboller på rundt seks meters dybde ved foten av en klippe.

Har ligget lenge

På stedet fant politiet levninger fra minst fire personer. Politiet anslår at levningene har ligget i vannet i minst ti år.

På hodeskallen har etterforskere funnet en falmet inskripsjon som de har tydet til «Død over pedofile». En politikilde opplyser til avisa Le Parisien at hodeskallen også skal ha vært markert med det som ser ut som en skyteblink.

- Det var skrevet inn i mørkt blekk, men det er komplisert å identifisere hva slags blekk eller eventuelt håndskriften. Beinene var for øvrig godt bevarte, sier kilden.

Statsadvokat Georges Gutierrez innrømmer at de står overfor et mysterium.

- Vi står overfor en rekke mysterier, sier Gutierrez.  

- Det er tusen spørsmål i denne saken. Hvorfor har vi for eksempel bare funnet et enkelt bein fra en person og ikke andre deler av sjelettet deres? spør han.

Knyttes til savnet-sak fra 1994

Politiet har ved hjelp av en DNA-test funnet ut at en av levningene, et bein fra en overarm, tilhører 17 år gamle Stéphane Hirson som forsvant sporløst fra sitt hjem i Paris i 1994.

Hirson skal akkurat ha blitt skrevet ut av et psykiatrisk sykehus da han forsvant, men familien forstår ikke hvordan et bein kan ha endt opp på havbunnen i Sør-Frankrike.

- Han hadde ingen grunn til å være i Côte d’Azur når han hadde fortalt moren sin at han planla å dra til Spania. Familien har ingen forbindelser til Sørøst-Frankrike, sier et familiemedlem til fransk radio, ifølge The Guardian.

Ytterligere søk

De resterende levningene, som de mener stammer fra en annen mann, to kvinner og trolig én annen person, har ikke politiet klart å finne en DNA-match på.

Politiet vil gjøre ytterligere kriminaltekniske undersøkelser for å finne ut nøyaktig hvor lenge beinrestene har ligget i havet, og dykkere skal gjøre et bredere søk i området levningene ble funnet for å undersøke om det kan ligge flere beinrester på havets dyp.

- Vi håper eksperter kan fortelle oss hvor lenge de har ligget i vannet, sier Gutierrez.

Friday, November 8th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments