Disse vinner og taper på en blåblå regjering

Cecilia Brækhus og de som har jobbet for proffboksing i Norge. Tilhengere av å oppheve forbudet mot tohjulingen Segway og vannscooter. Forbrukere som nyter godt av at Vinmonopolets åpningstider blir utvidet. Polet skal være åpent like lenge som butikkene har ølsalg. Det betyr at du kan handle champagne på dager som nyttårsaften og valgdagen der polet til nå har vært stengt. Det blir også mulig å kjøpe alkohol fra nisjeprodusenter, som lager gårdsbrygget øl og cider. Reduserte tollmurer kan bety rimeligere importerte matvarer.

Abelia, som organiserer 1250 kunnskaps- og teknologibedrifter i NHO, mener deres medlemmer er vinnere.
- For oss som er opptatt av kunnskapspolitikk, innovasjon, privat eierskap, modernisering av offentlig sektor og næringslivets konkurransekraft, og har spilt inn forslag til tiltak, er det helt umulig å være misfornøyd med denne plattformen. De sakene vi har vært opptatt av å få med er kommet med, skriver Abelia-direktør Paul Chaffey i bloggen sin.

Rådgiver Eirik Løkke i Civita legger vekt på at Solberg-regjeringen foreslår konkrete reformer som ikke koster så mye penger.
- Man kan si at innbyggerne i kommunene vil vinne på en kommunereform som innebærer mer robuste tjenester, eksempelvis innen barnevern. Ellers kan man jo si at rikingene i landet kommer godt ut av skatteletter, noe jeg fra mitt ståsted vil hevde også er positivt for samfunnet som helhet, sier den tidligere Høyre-rådgiveren.

Politisk har KrF har vunnet seire i form av styrking av kristendommens plass i skolen og at fradragsordningen for gaver til frivillige organisasjoner skal styrkes. KrF har fått gjennomslag for at det ikke skal innføres offentlig tilbud om ultralyd, eller tilbud om NIPD-blodprøve til alle gravide.

Venstres største seier, sammen med KrF, er at det ikke åpnes for konsekvensutredning av havområdene utenfor Lofoten og Vesterålen i samarbeidsavtalen med de nye regjeringspartiene.

Wednesday, October 9th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments