Derfor rører de ikke alkohol

(Dagbladet): Kjendislivet handler ikke bare om «sex, drugs and rock’n'roll».

Selv om flere stjerner gledelig mesker seg med alkohol og gjerne tar seg en fest i ny og ne, er det ifølge Expressen flere superstjerner som aldri har rørt en dråpe. Mens for andre har alkoholen ødelagt flere år av livet.

- Aldri tatt en drink i hele mitt liv

Blant annet har skuespiller Jennifer Hudson, som for tida spiller narkotikaavhengig i den nye filmen «The Inevitable defeat of Mister & Pete», fortalt til Huffington Post at hun ikke drikker, skriver Expressen. 

- Jeg har aldri tatt en drink i hele mitt liv, sa hun.

Flere kjendiser har også slitt med rus- og alkoholproblemer. Blant annet soul-popartisten Amy Winehouse, som var mest kjent for hiten «Rehab» i 2006.

Den populære sangteksten gjenspeilte mye av det skandaløse livet til Winehouse, som var preget av både rus- og alkoholmisbruk.

Hun døde i sin egen leilighet i 2009, 27 år gammel. Obduksjonen viste at dødsårsaken var alkoholforgiftning.

Dop og alkohol

I sommer ble også «Glee»-stjerna Cory Monteith funnet død på et hotellrom.

Årsaken var en intravenøs dose med heroin, kombinert med alkohol.

Også skuespilleren Lindsay Lohan har slitt med narkotika og alkohol. I et intervju med Oprah Winfrey har hun fortalt at hun foretrekker alkohol.

- Tidligere var alkohol en inngangsport til andre rusmidler for meg. Jeg prøvde kokain sammen med alkohol, sa hun.

- Uanturlig forhold

Den norske skuespilleren og regissøren Liv Ullmann (74) har valgt å være edru, men slik har det ikke vært hele livet hennes.

- Jeg sluttet å drikke fordi jeg har et unaturlig forhold til alkohol. Så enkelt er det. Jeg syntes alltid det var kjempekoselig å drikke vin med venner, men i motsetning til dem, mente jeg at det ikke var slutt før flaska var tom. Jeg drakk også fordi jeg er redd for å fly. Og fordi jeg er sjenert. Når jeg drakk, forsvant mye av usikkerheten, sa hun til Dagbladet Magasinet i fjor.

- Gikk det utover jobben?

- Nei, jeg drakk aldri på jobb, men, hvem vet, jeg kunne sikkert ha gjort det også. Heldigvis stoppet jeg i tide, jeg ble aldri alkoholiker. Jeg skjønte at hvis jeg fortsatte å drikke meg til mot for å føle meg likeverdig, ville det utgjøre en fare i min framtid. Så for langt over tjue år siden bestemte jeg meg for å slutte. Siden har jeg ikke smakt alkohol.

- Nykter

Også Steve Angello, kjent fra Swedish House Mafia og kona Isabel Adrian kjent fra «Svenske Hollywoodfruer» holder seg unna flaska.

- Jeg har blitt helt nykter, Steve også. Vi drikker ikke, ikke fordi vi hadde et problem, men fordi vi får tid til mye mer, har hun fortalt til Expressen.

Og de er ikke alene. Kjendiser som Kim Kardashian, Blake Lively og Jennifer Lopez har sagt de ikke drikker alkohol. Flere har også sluttet å drikke alkohol etter de har vært på rehabilitering.

Se lista over alkoholfrie kjendiser i bildeserien over.

Sunday, November 3rd, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments