Christian Strand og kona forsøkte å holde graviditeten skjult

(Dagbladet): TV-profil Christian Strand (33) venter barn med kona, Det Nye-redaksjonssjef Madeleine Strand (28).

Det avslører paret i sosiale medier i dag.

«Har prøvd å holde det for oss selv, men nå gikk det ikke lenger», skriver Christian under et bilde han har delt på sin Instagram-konto i dag, som viser sin tydelig gravide kone.

På sin egen blogg, deler Madeleine flere bilder av den voksende babymagen, og forklarer hvorfor paret ønsket å holde graviditeten for seg selv.

«De siste månedene har Christian og jeg sittet på en utrolig koselig hemmelighet. I vinter blir vi nemlig foreldre! Dette er privat og noe vi har kost oss med å ha for oss selv, og derfor har vi hverken villet bekrefte eller kommentere det – men nå kommer dette altså likevel ut. Og derfor ville jeg mye heller fortelle dere om denne hyggelige, lille nyheten selv! Vi gleder oss så mye til to blir til tre!», skriver hun på bloggen.

De to møtte hverandre på journalistkurs i Fredrikstad i 2009, hvor han var foreleser og hun var elev.

Paret har holdt sammen siden, og giftet seg i juli i fjor i Italia.

- Det var en sterk opplevelse å se Madeleine komme ut av den åpne gamle bilen vi hadde lånt, og da hun skulle gå inn i kapellet på Cantignano. Der hadde vi laget en forlengelse av kirkegulvet, hvor gjestene holdt opp hver sin rose som Madeleine gikk under. Jeg ventet i enden, sa Christian til Dagbladet etter bryllupet.

- Jeg fridde til Madeleine i Roma, så Italia har liksom blitt landet vårt, sa han videre.

33-åringen ble først kjent gjennom ungdomsprogrammet «Midt i smørøyet» på NRK, før han var å se i «Hotel Cæsar» på TV 2. Han har også vært programleder for NRK-programmet «Migrapolis».

Monday, November 25th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
March 2024
M T W T F S S
« Oct    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Recent Comments