Banken tvangsselger villaen til Idar Vollvik


(Finansavisen): Idar Vollvik har i en årrekke klart å holde kreditorer på avstand gjennom opptak av nye lån til nedbetaling av gamle lån, samt gjennom luftige vyer om å skape nye Chess-eventyr, skriver Finansavisen i dag.

Alle satsingene har endt i fiasko, og i den senere tiden er det tilsynelatende løfter om at nettbutikken Ludo Store skal gjøre det godt som har gjort at kreditorene ikke har satt ned foten.

Pantasatt over pipa

Både Sten Ture Jensen, Christian Krognes og Nordnes Holding har i år tinglyst pant i Vollviks kjempevilla i Bergens-bydelen Fana.

Den 11. november i år ble det imidlertid besluttet tvangssalg av Fana-villaen av Bergen tingrett.

- Jeg kan bekrefte at det er satt ned en medhjelper for salget, sier saksbehandler Nina Drange ved tingretten til Finansavisen.

Idar Vollvik ønsker selv ikke å kommentere saken. Det eneste spørsmålet han vil svare på er hvorvidt han har tenkt å gjøre opp kravet før eiendommen blir tvangssolgt.

På det svarer Vollvik: «Det vil tiden vise».

DNB har satt ned foten?

Kilder Finansavisen har vært i kontakt med, hevder det er DNB som nå har satt foten ned og begjært gigantvillaen som er pantsatt for 24 millioner kroner tvangssolgt.

Med en anslått verdi på 15 millioner kroner vil imidlertid flere av pant-haverne måtte se langt etter penger fra salget, skriver avisen.

Flere nyheter

Her er Norge blant verstingene
Økonomien langt fra der den skal være
Oljefondet blir ikke delt opp

Wednesday, November 20th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments