22 år gammel landslagsspiller døde


(Dagbladet): Trinidad Express skriver at 22 år gamle Akeem Adams døde i dag.

22-åringen spilte for landslaget til Trinidad og Tobago, og for den ungarske klubben Ferencváros.

Adams har ligget på sykehuset siden september, hvor han fikk hjerteinfarkt på trening. Han har i løpet av de tre siste månedene gått gjennom tre operasjoner, og amputert venstrebeinet. Han har siden da ventet på en hjertetransplantasjon.

For to dager siden fikk 22-åringen en hjerneblødning, og i dag bekreftet fotballforbundet i Trinidad og Tobago at Adams døde på sykehuset i Ungarn.

- Vi vil sende vår dypeste kondolanse til Akeems familie på vegne av forbundet, spillere og supportere, skriver forbundet i en pressemelding.

Akeem Adams spilte åtte landskamper for Trinidad og Tobago, og signerte med ungarske Ferencváros i august. Han spilte seks kamper for klubben.

- Han gikk på egenhånd. Dette var Guds kall. Han er i fred nå. Vi ønsker å takke alle de som ga sin støtte til Akeem og hans familie. Han rørte oss alle på så mange måter, sier Ivan Dick, Akeem Adams onkel.

Også presidenten i Trinidad og Tobagos fotballforbund har vist sin støtte.

- Alle i vårt fotballbrorskap er dypt berørt av dette. Ikke bare var han en lovende og dedikert fotballspiller, men han var også en fin ung mann, sier Tim Kee ifølge Trinidad Express.

- Ingen ord kan fullt uttrykke vår sorg og forferdelse over det som har skjedd. Vi kan bare sende alle våre tanker og bønner til hans familie, og håper de vil få noe styrke fra strømmen av kjærligheten og støtten de har fått i denne perioden.

Monday, December 30th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments