12 000 stilte opp for å oppfylle drømmen til kreftsyke Miles (5)


(Dagbladet): Det var en stolt og rakrygget liten Batman som fredag marsjerte ned San Franciscos gater, på jakt etter skurker og unge piker å redde.

Lille Miles har kjempet mot leukemien siden han var ett og et halvt år. I dag var det Batman-skurken den modige gutten kjempet mot.

Ekte drømmedag

Organisasjonen Make-A-Wish forvandlet fredag San Francisco til Gotham by til ære for Miles. Den kreftsyke gutten ble kalt inn til tjeneste av San Franciscos politisjef, Greg Suhr, for å hjelpe til med å bekjempe kriminalitet.

TV-bildene fra drømmedagen viser en stolt liten gutt omringet av horder av frivillige, tilskuere, politifolk og journalister, mens han jaktet på skurken.

12 000 frivillige

Ferden startet i Batman sin hule, som Miles (5) kom susende ut av i en skinnende, svart batmobil, mens røykmaskiner spydde ut røyk. Så rykket de ut på oppdrag for å redde en pike fra en sviktende taubane, før de tok opp jakten på skurken. Den spektakulære jakten ble avsluttet ved byens rådhus, hvor en klappende folkemengde ventet på helten «Batkid».

- Ettersom han har lyst til å være en superhelt, så hadde vi lyst til å ha en stor folkemengde som venter på ham på slutten med skilt og heiing for å få ham til å føle seg som en helt, ikke bare fordi han har bekjempet skurken og kriminalitet, men fordi han er en virkelig helt, sier Jen Wilson, kommunikasjonssjef for Make-a-Wish i San Francisco, til ABC News.

Ifølge TV-kanalen HLN, som sendte live fra krimdramaet, bidro 12 000 frivillige til at femåringen fikk sin drømmedag.

Drøm ble til virkelighet

Miles sin drøm ble til virkelighet etter at femåringens foreldre tok kontakt med organisasjonen Make-A-Wish, som gjorde et intervju med gutten. Der spurte de hva hans største drøm var.

Da Miles fortalte at det han ønsket seg var å være Batkid for en dag, ble både foreldre og organisasjonen overrasket.

Make-A-Wish tok tak i ønsket, og saken har fått stor oppmerksomhet i amerikanske medier. Det har blitt opprettet en egen Facebook-side for drømmedagen, hvor folk kan legge ut hilsninger til Miles.

Femåringen akkurat er ferdigbehandlet for leukemi, og er på bedringens vei. Nå har han i tillegg fått oppfylt sin største drøm, og reddet en hel by fra undergang og det som verre er.

Saturday, November 16th, 2013 Bil

No comments yet.

Leave a comment

 
April 2024
M T W T F S S
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Recent Comments