Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> handel Ins >> Content

Hvordan å handle en bil som fortsatt har Betalinger grunn

Hvis du har en bil som du fortsatt å betale på, kan du bytte den inn for en annen bil hvis du må. Bilforretninger er vant til folk trading i biler med lån på dem. Faktisk, bilforretninger ofte godta trade-in biler hvor eieren skylder mer på bilen som det faktisk er verdt. Selv om det er lettere å handle i en bil som er verdt mer enn det du skylder, kan du ha suksess handel med en bil som er verdt mindre enn det du skylder på billån i tillegg. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller handel i verdi for bilen din ved hjelp av Kelley Blue Book hjemmeside (se Ressurser). Være sikker på å gå inn i ditt postnummer og gjøre valg for noen spesielle funksjoner at bilen har i den.
2

Kontakt bilen lån utlåner for å få 30-dagers pay-off beløp. Når du får pay-off beløp, bruke en kalkulator for å trekke handel i verdi fra pay-off beløp for å se hva negativ egenkapital er på kjøretøyet. Dette er beløpet som du er opp-ned på auto lån. Det er også mulig at du skylder mindre enn handel i verdi, noe som betyr at du ikke ville ha noen negativ egenkapital og en trade-in ville bli lett.
3

Besøk en lokal auto bilforhandler for å trade-i bilen. Siden du har en idé om hvor mye negativ egenkapital du har på bilen, kan du enten se om forhandleren vil rulle over negativt beløp i den nye bilen lån, eller hvis du kan sette ned en betaling beløp for å dekke den negative egenkapitalen. Det er mulig at det kan være noen kontanter insentiver og forhandler som kan brukes til å dekke hele eller en del av den negative aksje. Hvis bilen skjer for å være verdt mer enn det du skylder, gir du bare forhandleren pay-off beløp og den ekstra egenkapital anses å være en ned-betaling på den nye bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/trade-ins/150857.html

Previous:
Next:

handel Ins