Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan kan jeg tilpasse Honda Bravo Bike?

The Honda Bravo er en 100cc moped-stil pendler sykkel gjort i Filippinene spesielt for dette markedet. Disse syklene er designet med brukervennlighet, sikkerhet og drivstofføkonomi i tankene. På grunn av sin lille motoren, oppnår de høye drivstoffpriser rangeringer og har power begrensninger som hindrer nybegynner ryttere fra å komme for langt over hodene deres. Disse syklene kan enkelt endres for å passe din smak og reflektere litt personlig stil. Instruksjoner
en

Bytt fabrikken plast med en mer personlig plast kit. Mens Honda gjør tilby et utvalg av seks forskjellige plast kits for dette kjøretøyet, de er alle veldig mainstream i styling deres, og ikke avviker langt fra konvensjonelle stilistiske og fargevalg. Legge til ettermarkedet plast kan tillate deg å lage din egen farge ordningen for din Honda Bravo. Velge et kit med racing striper kan også formidle en helt annen stil for moped ditt.
2

Bytt ut fabrikken hjul med en mer stilig sett. Fabrikken felger er standard eiker moped hjul som har en veldig OEM stil. Legge ettermarkedet felger kan bidra til å sette en helt ny design kø for Bravo. Kommer til felger med høyere snakket teller kan fremkalle utseendet til en amerikansk cruising motorsykkel, mens du legger et sett med mag hjul kan låne en zippy, racer stil som den til Kawasaki Ninja.
3 < p> Ta trommelbremser av din Honda Bravo og erstatte dem med skivebremser. Dette vil ikke bare legge bremsekraft til turen, men det vil også tillate deg en ny sjanse for total tilpasning, som du kan nå pulver frakk bremsekalipere en farge som vil matche eller kontrast, avhengig av din personlige valg, resten av ditt sykkel.
4

erstatte aksjen svingarm fjærer og hjuloppheng med en mer rigid suspensjon oppsett. Dette vil ta bort litt trøst fra sykkelen, men det vil også gjøre det håndterer bedre å reflektere de sporty styling pekepinner som du har lagt til din Honda Bravo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144768.html

Previous:
Next:

Vespas