Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Hvordan ta panoramabilder

Panoramabilder omfatte en scene er hele skjønnhet, som vakre landskap og storslått horisonter. Å vite hvordan du skal ta panoramabilder med en standard digital kamera gir deg muligheten til å eksperimentere med forskjellige foto-fange stiler. Enten du er en fremadstormende fotograf eller en hobby fotograf, og vite hvordan du skal ta panoramabilder gir deg en måte å vise frem et helt bilde slik det skal nytes. Du trenger
Camera
Vis flere instruksjoner
en

Still deg foran bildet ditt emne. Plasser deg selv til der du står sentrert til det.
2

Sikt kameraet helt til venstre på motivet. Hold hendene stødig og knipse bildet.
3

Flytt kameraet har som mål å høyre litt om en foten. Knipse et bilde.
4

Flytt kameraet mål til høyre igjen. Knipse et bilde.
5

Last opp bildene du har tatt inn i datamaskinen. Åpne et bildebehandlingsprogram. Du kan også bruke en innfødt maling programvare, for eksempel Microsoft Paint for Windows.
6

Opprett en ny mal som er bredere enn den er høy. Juster blank mal i størrelse for å matche høyden på bildene kameraet tar og gjøre bredden matche bredden på bildene kameraet tar, fire ganger.
7

Kopier og lim inn hvert enkelt bilde inn den tomme malen. Ordne dem til hvor de er sydde jevnt sammen for å matche hva faget ser ut i virkeligheten. Dette kan ta litt øvelse og tålmodighet for å sikre at du linjen opp sømmene av bildene riktig. Lagre og dele som ønsket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100796.html

Previous:
Next:

leie Cars