Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> leie Cars >> Content

Alternativene til Rental Cars

Å leie et kjøretøy kan være dyrt, spesielt hvis du trenger det over en lengre periode. Hvis du bor i et område mindre enn et år eller trenger sporadisk transport, finnes det alternativer til en tradisjonell bilutleie. Lease Assumption
p Det er nok av folk som ønsker å komme ut av sin leiekontrakt. Dette kan nytte for deg hvis du trenger en bil for et par år eller enda mindre enn ett år. Lease Trader og Swapalease nettsteder gi oppføringer å hjelpe deg å finne en bil lease å anta. For eksempel kan du ta over resten av noens leieavtale for flere måneder på under $ 200 i måneden. Du må søke til leasingselskapet for godkjenning. Utmerket kreditt er nødvendig. Du er ansvarlig for å gi full dekning forsikring på bilen mens leasing, og kan ikke gå over maksimal kjørelengde oppgitt i kontrakten. Dette alternativet kommer dem til nytte som trenger et kjøretøy for et par måneder til et par år eller noen som ønsker et bestemt kjøretøy, men ønsker ikke å legge penger ned mot en leieavtale eller bruk finansiering.
Car Share

Bil dele medlemskap tillater deg å "låne" en bil for et par timer, dager eller måneder. Hertz zipcar og U Car Share all gi midlertidig bil utlån. U Car Share krever ikke en medlemsavgift, men bilen dele medlemskap vanligvis varierer fra $ 25 per måned til $ 50 og opp til et år. Søknad avgifter er ca $ 25. Når du er godkjent, vil du motta et kort som gir deg tilgang til en bil 24 timer i døgnet, sju dager i uken. Du kan låne en bil for så lite som $ 4,95 en time eller trene prissetting for dagspriser. Prisen inkluderer forsikring og gass. Din lisens og drivende historie må være i god stand til å kvalifisere seg. Tilgjengelighet er først og fremst i de store byene eller ved høyskoler.

Andre alternativer

Du kan sette inn en annonse på Craigslist og tilby å betale for å låne en bil. Ellers offentlig transport, for eksempel en buss eller toget er et alternativ. Hvis du trenger å få til å fungere, kan du spørre på jobben din for å se om bilen bassenger eksisterer. Hvis du er eldre eller funksjonshemmede, sjekk statlige programmer for å fastslå om det er transport hjelp tilgjengelig for mat shopping eller turer til en legetime.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/renting-cars/100781.html

Previous:
Next:

leie Cars