Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Car Shows >> Content

Hvordan Utfør CMF Build Sheet

Når en bil blir bygget, en "bygge ark" følger bilen under bygging. Den build sheet spesifiserer hvilken farge bilen skal males, skriver hva motor har det og alt annet som er spesifikk for byggingen av denne bilen. Når bilen ruller ut døren, er build sheet vanligvis fortsatt i bilen, pakket rundt kablene under dashbordet. Hvis bilen varer lenge nok til å bli en del av en bil show, er build sheet ofte utformet for å vise hva som kom som originalt utstyr på bilen. Du trenger:
Finn ark
Glassdeksel
Matting
papp backing
Picture frame
Vis flere instruksjoner
en

Finn bygge ark. Hvis det ikke er i bilen, kan det bestilles fra CMF - Classic Mustang Foundation - med VIN, eller kjøretøy identifikasjonsnummer. VIN ligger på to steder:. På en metallplate i rett foran døren syltetøy og under panseret på brannmuren foran rattet
2

Velg et matter og papp backing som er større enn det bygge ark, men akkurat stor nok, slik at det samsvarer med ett av standard rammestørrelser. Dette vil spare deg for tid, kostnader og problemer med å få en tilpasset ramme. Matter, glass og backing bør alle være av samme størrelse og form.
3

Skjær ut et rektangulært hull i midten av matten slik at hullet er litt mindre enn build sheet. Ideelt sett, kan regningen arket plasseres bak matter så det viser gjennom hullet, og halvparten av marginen av bygge ark er blokkert hele veien rundt.
4

Layer alt unntatt ramme denne rekkefølgen: glass på bunnen, så matter, deretter bygge ark, deretter papp backing. Kantene av glass, matter og kompet bør stille opp. Du har kanskje å lime bygge ark for å holde den på plass.
5

Hold alle fire elementene sammen, og sette gruppen i rammen. Rammer har metalltappene eller små spiker som kan roteres slik at de holder alt på plass. Sørg for at alt holder seg på plass når rammen blir flyttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-shows/100504.html

Previous:
Next: No

Car Shows