Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan Ship biler fra USA

Hvis du skal flytte utenlands eller har solgt bilen til en oversjøisk kjøperen, kan du være ansvarlig for å utarbeide de nødvendige papirene for å sende bilen fra USA. Selv om den fysiske prosessen med å slippe bilen av på porten er en enkel en, kan du bli pålagt å sende inn en stor mengde papirarbeid for å lovlig eksportere bilen. Mange rederier vil hjelpe deg med dette papirarbeidet i et forsøk på å tjene virksomheten din. Du trenger
Proof av eierskap
Slipp brev fra långiver (hvis nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft kjøretøy valgbarhet. Lovene rundt eksport og skipsfart biler fra USA til et annet land er skissert i avdeling 19 av USAs Code of Federal Regulations. Disse forskriftene sier at for et kjøretøy som skal eksporteres, må du ha en tittel, produsent uttalelse opprinnelsesland eller junk sertifikat som beviser eierskap. Hvis det er en fremragende lien på kjøretøyet, må lienholder gi skriftlig tillatelse for kjøretøyet som skal eksporteres.
2

Ordne frakt. Det er mange internasjonale shipping spesialister som gir uforpliktende sitater via sine nettsider. Hvis du skal sende et kjøretøy til et annet kontinent via båt, er det viktig å få flere pristilbud, da denne type frakt er veldig dyrt.
3

Send inn dokumentasjon. I noen tilfeller vil rederiet ta seg av å sende inn nødvendig dokumentasjon på dine vegne. I andre tilfeller må du fakse eller sende dokumenter til US Customs and Border Protection før eksportere bilen. Hvis bilen blir eksportert til et land krysset med Canada eller Mexico, bevis på eierskap som nevnt i trinn 1 må leveres minst 72 timer før eksport.

Hvorvidt bilen kjøres under sin egen makt eller fraktet på en lastebil eller tog, må det legges frem for tollvesenet på grensen. Hvis et kjøretøy blir eksportert med fly eller båt, må all dokumentasjon og kjøretøyet bli presentert for toll ikke mindre enn 72 timer før eksport.
4

Plukk opp bilen ved porten. Når bilen er sendt og den ankommer bestemmelsesstedet, må det bli plukket opp på porten. Hvis bilen blir plukket opp av en sjåfør enn den registrerte eieren, bør skriftlig fullmakt gis for å forhindre komplikasjoner når plukke bilen opp.
5

Transfer tittelen. Når bilen er lovlig på et nytt sted, kan tittelen bli overført til den standard som kreves av importlandet. Andre inspeksjoner og tetting av speedometeret er nødvendig i enkelte jurisdiksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150449.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online