Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan selge en brukt Auto på Craigs List

Hvis du prøver å selge en brukt bil, kan du velge å bruke en online rubrikkannonser nettside som Craigslist.org. Craigslist tilbyr gratis "til salgs" innlegg og et alternativ til å legge opp til fire bilder av en auto for salg. Det tar noen minutter å skrive opp en annonse, legge til et bilde eller to og legge den til i listen, og tiltrekker seg interesse av utallige potensielle kjøpere. Du trenger
Internett-tilgang
Bilder av brukte auto (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Lag en Craigslist konto. Se linken i "Ressurser" i denne artikkelen for å logge inn på registreringssiden. Skriv inn din e-postadresse og skriv inn verifisering ord.
2

Sjekk e-postkontoen du brukte til å registrere en e-post fra Craigslist.com. Klikk på lenken i e-posten for å bli henvist til en passordbeskyttet side. Skriv inn et passord for kontoen og deretter taste det inn for verifisering. Klikk "Send passord og logg inn"
3

gjennomgang "Vilkår for bruk" side og klikk på "Jeg godtar", hvis du er enig. Velg byen der du ønsker å legge inn en annonse fra rullegardinmenyen øverst i høyre hjørne av skjermen. Klikk på "Go". Finn "Til salgs"-delen på byens side og klikk på "Cars + Trucks."
4

Klikk på "Post" i øvre høyre -hjørne på siden, og klikk deretter på "biler og lastebiler-by owner" linken for å legge inn en annonse for en brukt bil. Skriv inn tittelen på oppslaget i boksen merket "Publisering Tittel", slik som året, merke og modell av bilen du ønsker å selge.
5

Angi informasjon om den brukte kjøretøy du selger i området merket "Publisering Beskrivelse." Du har lov til en stor mengde plass til informasjon, så gi så mange detaljer som du ønsker. Noen detaljer du kanskje vil inkludere hvor mange miles bilen har, tilstanden til interiør og eksteriør og eventuelle nye deler som dekk.
6

Klikk på "Legg til /Rediger Bilder" på bunnen av formen for å ta bilder av kjøretøyet. Klikk på "Browse" for å finne bildet på datamaskinen, og deretter klikker du "Open" i pop-up vindu for å legge til bildet i annonsen. Bildet laster automatisk til siden. Gjenta dette trinnet for å legge opp til fire bilder. Når du er ferdig, klikker du "Fortsett" for å se gjennom annonsen og bilder.
7

clcik "Rediger" for å gjøre noen endringer i annonsen og klikk "Fortsett". Når du er fornøyd med annonsen, klikk "Fortsett" for å bli omdirigert til en bekreftelse side. Angi verifisering ord som vises på skjermen og klikk "Fortsett". Innlegget ditt skal vises på Craigslist stedet innen 15 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150448.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online