Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Online >> Content

Hvordan selge My Classic Car Online gratis

Selger en klassisk bil på nettet trenger ikke å være dyrt. Det finnes måter å liste din bil for salg på nettet som vil koste deg noe. Nå et bredere publikum enn bare en "til salgs" skilt i vinduet, kan online salg oppføringer nå bilentusiaster over hele verden. Vær forberedt på å si farvel til den klassiske bilen når budene begynner å komme i. Du trenger
Camera
datamaskin
Internett
Car tittelen
Vis flere instruksjoner
Forbereder oversikten Materials
en Forbered oversikten materialer.

Photograph din klassiske bilen. Ta høykvalitets, detaljerte bilder av hele bilen, inkludert både interiør og eksteriør bilder. Bruk en profesjonell fotograf hvis dine fotokunnskaper eller kamera utstyr ikke kan produsere høykvalitets bilder. Bruk bildebehandlingsprogram å retusjere bilder ved behov. Ikke uriktige opplysninger om tilstanden på bilen ved å redigere ut skade med bruk av bildebehandlingsprogram.
2. Gi en visuell av hele bilen gjennom bruk av bilder med høy kvalitet.

Document skader, slitasje-og-tåre, og modifikasjoner til bilen med bilder. Ta bilder av dashbordet, zoome inn på kilometertelleren å verifisere kjørelengde. Hvis det har vært tilpasset arbeid gjort på bilen, viser de tilpasningene med fotografier. Hvis det er skade, for eksempel en ding eller scratch, plasserer en linjal ved siden av skaden for å gi skala på bildet.
3 Samle all nødvendig informasjon og historie om den klassiske bilen skal tas med i salg notering.

Samle alt av historie og informasjon relatert til bil. Denne informasjonen bør omfatte bil spesifikasjoner (spesifikasjoner), skader og problemer, restaureringer og modifikasjoner, ulykker og tidligere eier historie, vedlikehold historie, og annen relevant informasjon om den klassiske bilen. Bilen tittel, bill of sale eller overføre skjemaer, sikkerhet og utslipp kvitteringer, og registrering er også nødvendig. Kontroller at bilen har ingen utestående billetter.
4. Bestem dagens markedsverdi av bilen.

Forskning dagens markedsverdi av den klassiske bilen og bestemme prisforlangende. (Se nedenfor: "Bestemme Market verdien av et Classic Car"). Bestemme hva som vil være det minste du vil akseptere for bilen også. Sammenlign prisforlangende mot andre lignende biler for salg på Internett.
Oppføringen din Classic Car i Free Online Classifieds
5 Gjør din forskning.

Forskning på nettet for nettsteder som tilbyr gratis annonser for å selge bilen. Gjør et søk for søkeordene "selge min classic car" vil slå opp en rekke nettsteder å velge mellom.
6 Mange nettsteder vil legge inn annonse gratis.

Velg de nettstedene du ønsker å liste din bil med. Noen gratis områder omfatter: en

Craigslist - Hver by har en "til salgs"-delen, hvor det er en "Biler og lastebiler"-delen. Craigslist annonser kjøre i syv dager, og du kan bare plassere oppføringen under ett byen på en tid

Collector Car Ads -. Plassere en annonse på dette nettstedet er gratis med registrering (også gratis). Klikk på "" Create Ad "form for å legge til oppføringen, med opptil fire bilder. Annonser er gyldig i inntil seks måneder

Auto Explosion -. Det er ingen gebyrer for å legge inn annonse, men å legge til ekstra funksjoner for å gjøre oppføringen mer synlig vil koste ekstra

Buzz Trader. - Registrer deg som fri konto og annonsen er gratis. Alle annonser løper til bilen er solgt.
7 nå et bredere publikum ved å legge ut annonsen på nettet.

Følg instruksjonene på nettstedet for å plassere en oppføring. Sørg for å lese alle reglene og vilkår for området. Jo mer detaljert du gjør din annonse, jo bedre svar vil bli. Ta med all den informasjonen du samlet om bilen i oppføringen.
Oppføringen din Classic Car i Online Car Enthusiast Forum
8 Detaljerte bilder vil bidra til å selge en bil raskere.

Forskning på nettet for online bil fora for klassiske bilentusiaster. Gjør et søk etter søkeordene "klassiske bilen fora" vil slå opp en rekke fora for å velge fra.
9 Visit auto entusiast fora for å plassere en annonse.

Les igjennom forumene for og avgjøre hvilke som ville være passende for annonsering din bil på.
10 Les den fine print for hvert nettsted.

Registrer deg hos de fora av ditt valg (gratis). Les gjennom vilkårene og betingelsene for oppføringer for forumet, som hvert område kan ha andre regler.
11 Detaljer i en annonse foreta et salg enklere.

Følg trinnene på forum for oppføringen din bil på stedet. Jo mer detaljert du gjør din annonse, jo bedre svarene vil trolig være. Ta med all den informasjonen du samlet om bilen i oppføringen.
Final Sale
12 Enige om alle betingelser og vilkår i skriftlig.

enige om en endelig salgspris med den potensielle kjøperen. Utarbeide en regning for salg, sammen med eventuelle vilkår og betingelser som gjelder. Hvis du har besluttet å selge bilen som den er, merk dette på regningen for salg i klare termer.
13 Kontanter og sertifiserte sjekker er en pålitelig form for betaling.

Bestem betalingsmåte. Sertifiserte sjekker og kontanter er en pålitelig form for betaling. Nettbank områder, for eksempel PayPal, er også en pålitelig form for betaling som gjør at kjøperen å betale med kredittkort eller bank konto. Du må ha en konto hos PayPal for å godta denne betalingsmåten. Overføringer, personlige sjekker og avdrag betale planer er ikke anbefalt.
14 Hold detaljerte poster.

Fullfør bill of sale dokumentet og beholde en kopi som referanse på et trygt sted. Gi den nye eieren minst en kopi av kvitteringen.
15

Overfør tittelen til den nye eieren og holde en oversikt over transaksjonen.
16

Avbryt din forsikring på bilen når salget er fullført, og den nye eieren har tatt fullt eierskap av kjøretøyet. Kontroller at den nye eieren har kjøpt forsikring på kjøretøyet, hvis det er aktuelt.
17

Klargjør bilen for omsetning til den nye eieren ved å fjerne alle personlige elementer i eller på bilen som ikke ble inkludert i salg. Disse elementene kan omfatte bærbare GPS-systemer, lagring tilbehør, setetrekk, CDer, bilskilt, førstehjelp kits, og verktøy. Fjern gamle inspeksjon klistremerker, parkeringstillatelser, og registrering klistremerker.
18 Vær forberedt på å si farvel til den klassiske bilen når det er solgt!

Sett opp en gang for den nye eieren å plukke opp bilen når betaling er mottatt og bilen er klar. Kontroller at sjåføren har gyldig førerkort, registrering, forsikring, midlertidig eller permanent bilskilt, og en kopi av kvitteringen eller tittel på tidspunktet for henting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-online/150452.html

Previous:
Next:

Selge en bil Online